More
  AcasăPreziosaCum s-a schimbat viata mea ca model de videochat la Preziosa

  Cum s-a schimbat viata mea ca model de videochat la Preziosa

  In doar 4 luni de cand sunt model de videochat la Preziosa, vad schimbari foarte mari in viata mea. In bine, asta e partea buna. Ca nicio schimbare nu a fost in rau, absolut niciuna. Cel putin, nu in opinia mea. Poate in opinia altora, e ceva rau, dar pe mine nu prea m-a interesat niciodata vorba lumii.

  Mi-am vazut mereu de viata mea si de treburile mele, altfel nu m-as mai fi angajat la Preziosa, daca stateam sa cer sfatul tuturor. Si daca ceream sfatul, unde ajungeam? Probabil la Cora, lucrand pe 800-900 de lei ca si casierita :)). Mda. Mai bine 7000 de lei la Preziosa, decat 900 de lei in alta parte, zic eu.

  De cand lucrez la Preziosa, nu duc grija banilor de niciun fel

  videochat preziosa
  videochat preziosa

  N-am idee care este stilul tau de viata, dar eu prefer sa fiu mai linistita, sa nu duc grija zilei de maine din cauza banilor. De fapt, de cand lucrez la Preziosa, nici macar nu duc grija lunii vitoare, ca am bani de ma enerveaza:)). Stiu ca poate suna ciudat, dar asta e situatia.

  Chiar am banii pe care nu i-am avut niciodata in viata mea pana acum. Si vrei sa stii cum s-a schimbat viata mea? De cand m-am angajat la Preziosa am devenit, in primul rand, o domnisoara eleganta. Inainte ma imbracam foarte urat, fara gust si nu prea stiam cum sa ma comport.

  De cand m-am angajat la Preziosa, parca e altfel sa dau 500 de lei pe o pereche de pantaloni, vreo 700 pe o pereche frumoasa de pantofi, 600 de lei pe un ceas frumos de la Fossil sau altceva. Mai bine dau asa, decat cate 30 de lei pe 100 de perechi de pantofi de proasta calitate.

  Inainte castigam 1000 lei lunar, acum dau banii astia pe pantofi :))

  videochat preziosa
  videochat preziosa

  Si-am invatat sa devin mai eleganta, mai dulce, mai suava. Asta datorita faptului ca-n fiecare zi am de-a face cu admiratori online de pe site-urile de videochat si asta ma ajuta sa-mi formez un caracter foarte frumos. Invat multe, observ multe si imi descopar toata frumusetea si senzualitatea din mine.

  Explorez o parte din mine despre care nici macar nu stiam pana acum, pana sa fiu model de videochat la Preziosa. Mai pe scurt, altfel intorc privirile pe strada dupa mine cu o rochie frumoasa de la Poema, sau cu niste pantaloni eleganti de la Guess, pantofi de firma, parfum rafinat si alte detalii de acest gen.

  Ma si simt altfel de cand am facut aceste schimbari in viata mea. Inainte castigam lunar 1000 de lei, acum dau 1000 de lei numai pe-o pereche de pantofi, daca-mi place:)). Ah, asta da schimbare!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img