More
  AcasăPreziosaTe chinuiești cu un salariu mic? Ce-ai spune să câștigi mii de...

  Te chinuiești cu un salariu mic? Ce-ai spune să câștigi mii de euro lunar?

  Eu nu cred în minuni. Nici în povești cu Făt Frumos. Probabil nici tu. Dar partea asta, cu mii de euro pe lună e pe bune. De ce ar trebui să mă crezi? Pentru că poți verifica. Exact, vii la Preziosa, care e cel mai mare studio de videochat din Iași, și întrebi modelele de la noi cât câștigă. Îți vor spune chiar ele, cu dovadă pe internet banking. Ca să vezi că lucrurile sunt cât se poate de reale.

  Dacă vii la noi, o să mai ai o surpriză: fetele de aici arată cât se poate de normal. Nu sunt mai înalte, mai slabe sau mai frumoase ca tine. Au vârste între 18 și aproape 40 de ani. Deci poți să faci și tu mulți bani.

  Condiția 1: Să vrei

  Videochatul îți dă posibilități enorme. Dar nu-ți garantează nimic. Suntem perfect sincere cu tine în privința asta. Au venit fete la noi care credeau că fac din prima zi sute de euro doar pentru că erau dispuse să se dezbrace online. Succesul nu se întâmplă așa. La fel, încă sunt fete care cred că vor câștiga enorm lucrând doar 5-6 ore pe zi. Iarăși nu se întâmplă așa.

  De obicei, persoanele care fentează munca sau se iluzionează degeaba, renunță la jobul ăsta. Așa cum au renunțat și la alte joburi. Fetele care au înțeles însă că au nevoie să fie serioase se bucură acum de succes.

  Ce înseamnă succes? Asta depinde de fiecare. Dar, dacă o fată era obișnuită cu salariul minim pe economie și acum face 2.000 euro pe lună, e o diferență mare. Se poate spune că a reușit. Iar ăsta e doar începutul. Treptat, acumulează experiență, înțelege o mulțime de lucruri și se duce peste 3.500 euro lunar.

  Important e să-ți dorești mult să ajungi la nivelul ăsta. Asta înseamnă să iei jobul în serios, să lucrezi cel puțin 8 ore pe zi, în afara zilelor libere. Vezi deci că nici măcar nu e așa de greu. Oricum te obișnuiești imediat cu jobul ăsta și îl faci mult mai ușor. Ba chiar la un moment dat s-ar putea să înceapă să-ți placă.

  Condiția 2: Să începi

  Una e să vrei ceva și alta e chiar să faci. Că așa mai sunt fete care și-ar dori să facă bani, dar din fața televizorului, dacă s-ar putea. Așa cum bănuiești, lucrurile sunt mult mai serioase în domeniul ăsta. E vorba de o mulțime de bani, așa că iei jobul pe bune.

  Cel mai important lucru e să începi de undeva. Adică să dai un telefon la studio și să întrebi când poți merge în vizită. Ca să vezi locul, să te convingi că-ți place, lumea e ok. Lucrul ăsta e de ajuns ca lucrurile bune să se lege.

  Apoi noi ne ocupăm de tot ca să progresezi. Te ajutăm cu formele legale, îți deschidem și configurăm conturile. Ne ocupăm de ședințele tale foto și video, te programăm la cameră și la machiaj. La Preziosa avem cea mai mare echipă de trainere din videochat Iași, deci poți conta pe noi. Lucrăm prin tehnica multi-site, deci numeroase opțiuni ca să faci bani.

  Primul lucru pe care ți-l spunem când vii la tură e să zâmbești. Simte-te bine, încearcă să te distrezi la program. Până la urmă asta îți aduce succesul. Când reușești să radiezi energie pozitivă, membrii te vor recompensa financiar. Și îți vor fi fideli pe site-uri. Hai să ne cunoaștem și să vedem cum putem colabora! Dacă ne dovedești că ești serioasă și chiar vrei să faci mulți bani, începem imediat! Uită deci de salariul tău mic, de până acum, și hai la Preziosa, unde se câștigă cel mai bine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img