More
  AcasăHeyluxMa intretin de una singura cu banii castigati in videochat la Heylux!

  Ma intretin de una singura cu banii castigati in videochat la Heylux!

  In locul meu se afla multe fete, cu siguranta. Certata mereu de parinti, reprosuri, numai nervi si stres ca nu le convine ca n-ai un job bun si asa mai departe. Sunt parintii tai si e normal sa te ajute, doar nu te da nimeni afara din casa, dar parca tot ar vrea sa incepi sa te descurci de una singura. Asa era si cu ai mei, inainte sa ma angajez la Heylux.

  Ma disperau in fiecare zi ca n-am un job ok, ca nu pot castiga si eu bani ca alti tineri, bla bla. Eternul text, il stii si tu, cel mai probabil. Ei nu aveau ceva personal cu mine, dar spuneau mereu ca o sa vina timpul sa ma descurc fara ei si nu stiu ce-o sa fac cu viata mea. Ei bine, uite ca acum stiu, datorita jobului de la Heylux.

  Castig mai mult de 5.600 lei lunar din videochat in Iasi

  Acum castig bani cat nu s-ar fi asteptat niciunul din ei, dar nu le-am spus cu ce ma ocup. Pur si simplu le-am spus ca mi-am gasit un job ok in Iasi si ca ma voi muta de una singura, ca sa imi incep viata. Era si cazul, in sfarsit! Doamne, ce usurare a fost sa scap de statul cu ei.

  Ii iubesc, sunt parintii mei, dar la un moment dat voiam spatiul meu, sa nu mai dau explicatii nimanui, sa nu mai depind de nimeni. Stii ce misto este sentimentul? Serios acum. Initial, pentru a fi de mai mult ajutor si pentru a nu afla ai mei ca sunt model de videochat la Heylux, i-am lasat sa ma ajute.

  Voiam sa plec de acasa si le spusesem ca mi-am gasit o chirie ieftina, dar eu inca nu aveam bani pentru asa ceva. Am avut noroc ca Heylux are la dispozitie o vila in centrul Iasiului unde se pot caza fetele care se angajeaza la studio, pe gratis.

  La Heylux m-am bucurat chiar si de cazare gratis

  Timp de 2 luni am stat in acea vila si mai apoi m-am mutat in chirie de una singura. Nici nu-ti pot descrie cat de bine m-am simtit in momentul in care am inceput sa ma intretin singura. Desi lucrez, desi nu mai stau pe banii parintilor, e de un milion de ori mai bine. Acum ies cand vreau, imi cumpar ce vreau, stau cat vreau. Ce mai, viata, nu alta. Cine ar fi crezut ca un job in videochat la Heylux ma va salva de toata aceasta situatie din care voiam sa ies!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img