More
  AcasăHeyluxCum vrei să locuiești peste 6 luni? Acum ai șanse la un...

  Cum vrei să locuiești peste 6 luni? Acum ai șanse la un apartament de lux

  Unde stai acum? Cu părinții tăi? La părinții iubitului sau ai soțului? Cu chirie, într-un apartament dintr-un cartier oarecare al Iașului? Bănuiesc că te deranjează lucrul ăsta și ai vrea mai mult. Adică să ai spațiul tău, ca sa ta, în care să te simți liberă. Până acum n-ai avut încotro. Ai fost nevoită să accepți situația asta. Vestea bună e că lucrurile se pot schimba chiar și pentru tine!

  Mai întâi, ce-ai zice de chirie într-o zonă bună?

  Pentru orice vis legat de mutat e nevoie de bani. Pur și simplu așa e. Dar banii se fac destul de ușor. Dacă te angajezi ca model de videochat, ți se deschid alte perspective. Așa e pentru toate celelalte fete care vin să lucreze la Heylux. Și ele locuiau în apartamente mai puțin plăcute. Dar s-au ținut de treabă, au făcut progrese aici, cu noi, și așa și-au schimbat viața în bine. Încă din primele luni au trecut de 1.500 – 2.000 $ lunar, câștigați din videochat în Iași. Și imediat și-au permis să se mute cu chirie în apartamente din zone mai bune. 

  Și tu poți face același lucru. O chirie într-o zonă ok e 350 – 400 euro. Acum ți se pare mult, dar pentru un model de la Heylux e convenabil. Îți permiți lucrul ăsta fără mari eforturi. Și credem că merită. Confortul unui apartament bun îți dă și ție o stare de bine. Vii liniștită la job, mai ales că la Heylux îți dăm bani pentru transport. Oricum, poți să alegi să stai mai aproape de studio, adică în Păcurari, așa cum fac alte modele de succes de la noi. În zona asta sunt o mulțime de blocuri noi, care arată foarte bine, și unde ți-ar plăcea să stai.

  Oricum, dacă încă nu te simți pregătită să faci pasul ăsta și nu ai încredere în posibilitățile tale, hai s-o luăm pas cu pas! Mai întâi, dacă vrei neapărat să te muți altundeva față de unde stai acum, poți sta la noi. Heylux are închiriate 2 apartament în Iași și te invităm să locuiești acolo. Costul chiriei e zero pentru tine! În afară de utilități, nu plătești nimic timp de 2 luni. Chiar și după aceea, dacă vrei să mai stai la noi, achiți o chirie mică în raport cu ce e pe piață. Sunt însă convinsă că, la cât o să câștigi ca model, o să vrei să stai în cea mai bună zonă a Iașului. Pentru simplul fapt că o să-ți permiți.

  Te muți în apartamentul tău!

  Ăsta e însă doar începutul. Mai departe, ai șansa să-ți iei apartamentul tău. E perfect realizabil, crede-mă, pentru că nu trebuie să dai pe loc 60.000 sau 70.000 euro, cât costă locuința aia. Sunt și alte metode ca să devii proprietară. Adică să faci un credit la dezvoltator, sau să ți-l iei prin Prima Casă. Există variante în care poți să dai numai avansul, de 7.000 euro, să zicem, și imediat să te muți. Dacă ești serioasă la job și lucrezi bine cu trainerele de la Heylux, poți să strângi banii ăștia într-o jumătate de an. Chiar dacă acum ai zero experiență în domeniul ăsta!

  Desigur, în timpul ăsta ai vreme să te uiți și după mobilă, electrocasnice. O iei ușor, că nu te grăbește nimeni. Important e să știi pentru ce muncești. Deja poți să visezi cum o să-ți fie în casa ta. Poți să te muți cu cine vrei, să vii și să pleci când vrei tu, fără să deranjezi pe nimeni. Îți amenajezi totul după gustul tău, îți aduci câinele sau pisica. 

  Vezi ce ușor e? Dacă vrei să te convingi că așa e, te invit să discuți cu alte modele de la Heylux care au urmat parcursul ăsta. Adică au stat la noi cu cazare gratuită, apoi s-au mutat cu chirie mai spre Centru și acum au apartamentul lor. Câștigat cu banii din videochat. Sunt convinsă că și tu o să reușești asta. Pentru că se poate și meriți. Ține doar de tine cât de repede reușești lucrul ăsta. Cel mai important e să știi că echipa Heylux e mereu lângă tine să îți împlinești curând visul!

  Cazare gratuită

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img