More
  AcasăLucky Studio7 lucruri pe care le vei uita după ce devii model

  7 lucruri pe care le vei uita după ce devii model

  Nimeni nu s-a născut model de videochat. Ci a devenit. S-a angajat într-o zi la un studio, a început să învețe diverse lucruri despre domeniul ăsta și așa a evoluat. Deci toate am cunoscut viața normală, adică cea cu niște venituri mici și condiții modeste de viață. Că asta e România în care trăim.

  90% dintre fetele pe care le cunosc au aceeași poveste. Sunt din familii fără mari posibilități, cu probleme de tot felul. Și trebuie să se descurce cumva. Mai ales că e destul de greu să faci o facultate bună și să răzbați pe urmă spre un serviciu bine plătit. Asta se întâmplă rar, dacă se întâmplă. Că facultatea e scumpă și grea, iar la joburile bine plătite ți se cere experiență.

  De asta multe fete aleg să se angajeze în videochat în Iași. E calea cea mai scurtă și mai avantajoasă spre libertatea financiară. La Lucky Studio, care e cel mai mare studio de videochat din Iași, te angajăm fără experiență. La fel cum facem cu toate celelalte fete care vin la noi. În felul ăsta faci foarte repede trecerea de la probleme la lipsa problemelor. În câteva săptămâni la job, deja simți beneficiile acestei alegeri. Hai să-ți spun măcar așa, în mare, care sunt lucrurile de care vei uita după ce devii model la Lucky Studio:

  1. Prețul chiriei

  Dacă stai acum cu chirie și te gândești în fiecare lună dacă ai din ce s-o achiți, o să uiți de asta. Chiar și modelele care sunt la început câștigă destul de bine ca să nu-și mai pună problema asta. 300 sau 350 euro pe lună o să fie ușor de dat și pentru tine.

  • Economiile la lucrurile de bază

  Poate că ți-ar fi plăcut și ție înainte să îți cumperi ceva bun de la Kaufland. Sau prăjituri de la o cofetărie din Centru. Dar ai evitat să faci asta pentru că trebuia să fii atentă cu banii. De acum îți permiți toate lucrurile astea.

  • Trecerea pe lângă magazinele frumoase

  Ți s-a întâmplat să te plimbi prin mall pe lângă vitrinele de la Teilor sau Calvin Klein și să nu intri? Poate te-ai gândit că nu-s pentru tine lucrurile alea și mai mult îți faci sânge rău. Când ești model, îți cumperi ce vrei tu. Și haine de brand, și bijuterii, orice!

  • Amânarea vacanțelor

  Și tu ai fi vrut să pleci în Grecia, în Turcia sau în Italia, ca alte fete. Dar nu-ți permiteai lucrul ăsta cu ce bani aveai atunci. Lucrurile se schimbă imediat în bine când te angajezi ca model. Când treci de pragul la care îți mai rămâne măcar 1.000 euro de cheltuit pe distracții lunar, îți iei ce vacanțe vrei tu. Alegi destinația, suni la o agenție și pleci din Iași cu avionul unde îți place mai mult.

  • Problemele cu încrederea

  Toate am avut momente în care simțeam că nimic bun nu se va mai întâmpla, că nu ne putem adapta la lumea din jur. Asta se întâmpla pentru că ne lipseau opțiunile. Când ai însă un job la care poți câștiga mii de euro lunar, încrederea îți revine ca prin farmec! Știi că poți să câștigi bine prin forțele proprii și asta îți dă un elan extraordinar.

  • Nevoia să te machiezi dimineața

  Lucky Studio îți garantează machiaj gratuit în fiecare zi. Avem 6 colege profesioniste care se ocupă de asta, indiferent pe ce tură ai lucra. În felul ăsta intri perfect aranjată în tură, să dai cât mai bine pe cameră. E un beneficiu care îți aduce o mulțime de bani. Plus că te simți frumoasă, îngrijită ca femeie. Și asta îți dă un vibe bun și în afara orelor de program.

  • Grija zilei de mâine

  Grijile de zi cu zi apar când ai cardul gol. Te gândești ce o să faci, de unde o să iei bani ca să te descurci. Când știi însă că și luna asta și luna următoare poți să câștigi 2-3.000 euro sau mai mult, te liniștești destul de repede. Te bucuri de confortul ăsta și ai motive să zâmbești.

  Vezi ce bine e? Ce-ar fi să uiți și tu de detaliile astea sâcâitoare, care îți pun bețe în roate? Acum te poți angaja și tu ca model de videochat în Iași la Lucky Studio! Ești liberă să faci bani!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img