More
  AcasăLucky StudioStii care e motivul pentru care m-am angajat ca model la Lucky...

  Stii care e motivul pentru care m-am angajat ca model la Lucky Studio?

  Daca rudele sau cunostintele mele ar sti ca sunt model de videochat la Lucky Studio, cel mai probabil toate m-ar intreba care e motivul pentru care m-am decis sa fac asta. Gandindu-ma la posibila lor intrebare, m-am decis sa dau un raspuns virtual printr-un articol, in ideea in care poate ajut si alte fete in situatia mea.

  In caz ca te intrebi cu ce as putea ajuta, as spune cu multe. In primul rand, te-as putea informa cu detalii despre cine e Lucky Studio, in al doilea rand ai putea sa intelegi de ce ti-ar placea si tie acest job si, in al treilea rand, ai putea fi independenta, departe de a da explicatii familiei, cunostintelor si altor persoane.

  M-am angajat la Lucky Studio ca sa pot avea multi bani

  Tocmai fiindca nu vreau sa dau explicatii nimanui… jobul de la Lucky Studio ma ajuta in privinta acestui lucru. Stii care e motivul meu pentru care m-am decis sa fiu model de videochat? Banii, independenta. Nu e asa de greu de observat lucrul acesta.

  Eu locuiam cu ai mei si cu inca niste rude, iar intimitatea in casa mea nu prea exista. Trebuia sa stie toti unde ma duc, cu cine ma duc, ce fac si asa mai departe. Daca voiam sa fac ceva sau mai stiu eu ce, trebuia sa ma gandesc intai la ai mei. Si plus ca e si chestia cu cerutul banilor.

  Mie niciodata nu mi-a placut sa depind de familia mea, mai ales ca auzisem ca multe rude comentau de mine si de faptul ca stau pe capul alor mei. N-au alta treaba mai buna de facut decat sa barfeasca, ce sa le faci. Uite d-asta m-am angajat eu la Lucky Studio, pentru a avea bani sa ma intretin singura.

  Imediat ce m-am angajat la Lucky Studio, dupa doua saptamani am si castigat banii sa ma mut singura in chirie. Acum pot sa comenteze si sa barfeasca toti cat or vrea :)). Chiar nu ma mai intereseaza. Lucky Studio e cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si am vazut asta in tot ajutorul pe care l-am primit de cand m-am angajat.

  E important pentru mine sa stiu ca ma pot descurca de una singura

  Da, stiu, poate sa para un motiv banal pentru care am ales sa fac asta, dar pentru mine e important. Acum nu depind de nimeni, sunt independenta, nu dau explicatii nimanui si uneori imi mai ajut chiar si parintii cu bani, desi nu le spun cu ce ma ocup. Nici n-as avea de ce sa le spun, e treaba mea, la urma urmei. Si tu… de ce ai iubi tu sa lucrezi aici? Oh, simplu, ca nicaieri in Iasi nu mai castigi zilnic intre 300 si 800 de lei din statul pe net.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img