More
  AcasăLucky StudioAm ajutat o prietena sa se angajeze in videochat la Lucky Studio...

  Am ajutat o prietena sa se angajeze in videochat la Lucky Studio si sunt bucuroasa pentru asta

  Acum cateva luni s-au facut atat de multe angajari in videochat la Lucky Studio incat nu mai erau locuri disponibile deloc. Si stii cum e romanu’, fix atunci cand toti vor ceva, toata lumea sare. Cand un lucru e dorit de cineva, parca e mai dorit si de toata lumea :))) Ciudate-s caile domnului, da-n fine.

  Fiindca se epuizasera locurile disponibile, prietena mea n-a mai apucat sa se angajeze la studio. Stiam ca voia si ea de ceva timp sa vina aici, ca ii spusesem eu de acest job. Oricum, i-am spus si eu dupa mult timp, ca am lucrat vreun an la Lucky Studio pana sa am curajul sa ii spun.

  Atat de tare a vrut sa fie model la Lucky Studio, ca am ajutat-o

  Dar fiindca ne spunem totul, eventual i-am spus si asta, si nu s-a suparat deloc. Ba chiar am simtit o oarecare dorinta in vocea ei, de a avea si ea parte de ce am eu la studio. Dar n-am bagat-o in seama din prima, am lasat-o sa se mai gandeasca.

  Pana intr-o zi, cand a venit ea toata nervoasa la mine, ca cica CEEE, EA n-o fi buna sa castige ca mine cate 600 de lei zilnic la Lucky Studio, ca de ce n-o ajut, bla bla :))) M-a apucat rasul cand am vazut cat de determinata era, asa ceva nu mai vazusem.

  Si cand am vazut ca vrea si vrea, am ajutat-o. Ea s-ar fi angajat singura, dar dupa cum am spus, se epuizasera toate locurile libere. Noroc ca am vorbit eu la Lucky Studio si s-a mai gasit un loc si pentru prietena mea. Stii ce a insemnat asta pentru ea? Fericire curata.

  O inteleg c-a vrut sa lucreze aici, cine nu vrea cate 600 lei zi de zi?

  Probabil nu multa lume vede fericire in asa ceva, insa pentru noi este, mai ales cand stim ca ne alegem cu sume mai mari de 9000 de lei, la fiecare sfarsit de luna. Decat sa facem altceva, mai bine lucram la Lucky Studio unde e si usor si banii sunt si multi.

  E o gandire logica si sanatoasa, zic eu. Asa eu si prietena mea ne-am mutat impreuna, dupa ce s-a angajat si ea ca model de videochat la Lucky Studio. A fost atat de fascinata, nu-mi venea sa cred. Am primit chiar si bani de la Lucky Studio ca am ajutat-o sa se angajeze.

  Iar ea… ea e nebuna, si-a luat imediat masina din castigurile stranse de la Lucky Studio. :))) n-a avut rabdare deloc, e fascinata de banii pe care ii castiga aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img