More
  AcasăPreziosaDaca vrei discretie in videochat, Preziosa e singurul la care poti apela

  Daca vrei discretie in videochat, Preziosa e singurul la care poti apela

  Pare-mi-se ca-n ziua de azi lumea nu mai pune asa accent pe discretie cand vine vorba de munca in videochat. Totusi, inca nu este un subiect usor de abordat printre oamenii de aici, oricat mi-as dori sa fi fost usor, insa nu e. Si daca inca este dificil, eu zic ca discretia in acest domeniu inca este foarte importanta, desi majoritatea oamenilor spun ca ei sunt open-minded si ei inteleg.

  Cu totii inteleg pana la un punct. Plus ca… pana la urma, viata personala a fiecaruia ar trebui sa ramana personala, adica sa se pastreze discretia. Spre exemplu, mie niciodata nu mi-a placut sa mi se puna intrebari despre jobul meu, despre conditiile de munca, salariu si asa mai departe, iar pe atunci nu eram model de videochat la Preziosa.

  Chiar si asa, nu mi-a placut sa dau totul din casa si am preferat sa lucrez mereu in locuri in care imi este respectata intimitatea, locuri cum ar fi Preziosa. Poate tu, ca model, preferi alte lucruri atunci cand lucrezi in domeniul videochatului. Dar nu-ti face griji, totul este bine pus la punct la Preziosa, nu doar discretia.

  Discretia a fost ce m-a interesat pe mine prima data, pentru ca asa sunt eu ca persoana, am vrut sa lucrez intr-un loc in care sunt ajutata sa pastrez totul secret. Si intamplarea face in asa fel incat Preziosa sa fie studioul care imi confera aceasta siguranta de care am nevoie. Chiar si prin transportul zilnic asigurat pot spune ca sunt ajutata cu discretia.

  Pentru ca in fiecare zi vine o masina de la studio sa ma duca la munca, asa cum se intampla cu toate modelele, asa ca nimeni nu vede unde ma duc, cu cine ma duc sau ce fac. Intelegi? Insa, revenind la celelalte beneficii, pot spune doar atat: celelalte studiouri inca tanjesc sa fie precum Preziosa Iasi.

  Vorbim despre make-up profesionist zi de zi inainte de fiecare tura, gratuit pentru fiecare model in parte, cazare gratuita, cursuri de limba engleza si franceza gratuite, sedinte foto si video super pro, plata la zi si bonusuri saptamanale de exceptie, de peste 7000 de lei saptamanal.

  Cu toate acestea, orice model de la Preziosa ajunge cu usurinta si la 80% din castiguri, bucurandu-se si de bonusuri de fidelitate de zeci de mii de lei, bonusuri de angajare si cate si mai cate premii. De-ar fi dupa mine, as alege Preziosa inca de o suta de ori daca ar mai trebui sa aleg. E perfect.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img