More
  AcasăJob-ul meuVideochat-ul la nivel superior: Lucky Studio Iaşi

  Videochat-ul la nivel superior: Lucky Studio Iaşi

  Îmi place când văd că lumea din jur este fericită şi asta mă face chiar şi pe mine să îmi dau seama că ar trebui să pun mai multă speranţă în viitorul meu. Chiar dacă trăiesc în România şi asta înseamnă că nu aş avea atât de multe şanse ca în altă parte, tot vreau să cred că datorită ambiţiei poţi face ceva şi la tine în ţară. Un domeniu care capătă tot mai multă vizibilitate în România este şi videochatul. Multe femei au ajuns să îşi dorească să fie acceptate ca modele sau în orice altă funcţie într-un studio de videochat, şi asta pentru că încasările sunt maxime chiar şi din prima lună de lucru.

  De exemplu, la studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi nu eşti plătit aşa cum te-ai aştepta, o dată pe lună, ci banii îţi sunt înmânaţi în fiecare zi, şi asta îşi doreşte oricine. Şi cum nu ai dori aşa ceva când banii sunt lucrul de care avem nevoie zilnic în existenţa noastră? Tot Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, şi asta pentru că a demonstrat că se poate reuşi în afaceri cu o echipă de femei dedicate şi pasionate de ceea ce fac în permanenţă. Nu credeam că voi ajunge să spun acest lucru, dar există şi studiouri de videochat de nivel superior, de lux, aşa cum este şi Lucky Studio Iaşi. Acest angajator are deja o experienţă bogată în acest domeniu şi pune pe primul loc nevoile şi dorinţele angajatelor sale.

  De aceea, în primul rând a ajuns să alcătuiască o echipă de lucru formată numai din femei. Posturile acestora diferă, de la modelele care sunt în cel mai mare număr la studio, la şoferiţele, make-up artistele şi contabilele care ţin evidenţa încasărilor şi a altor aspecte financiare legate de activitatea studioului de videochat. În al doilea rând, datorită faptului că managera Lucky Studio a făcut cercetări intense înainte de a lansa afacerea în Iaşi, cercetări legate de domeniul videochat-ului, acum se poate mândri cu multe premii, calificări şi certificări obţinute de la marii aşi din videochatul internaţional.

  Unde şi-a pus amprenta cel mai bun om din domeniu, acolo va fi ideal pentru oricine îşi doreşte să se angajeze în aşa ceva, fie ca model, fie ca trainer, fie ca asistent manager. Datorită sesiunilor de traininguri care se susţin în mod frecvent şi datorită serviciilor de învăţare a limbilor străine în cadrul studio-ului, femeile care muncesc la Lucky Studio se pot considera nişte răsfăţate ale sorţii. Ce zici, încerci şi tu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img