More
  AcasăAngajari videochatStudioul de videochat Lucky Studio-cel mai bun din Iaşi şi din ţară

  Studioul de videochat Lucky Studio-cel mai bun din Iaşi şi din ţară

   

  Studioul Lucky Studio este cu siguranţă cel mai bun videochat din Iaşi şi din ţară în momentul de faţă. De ce mă grăbesc să fac o afirmaţie de genul, ai putea să mă întrebi. Pentru că ştiu cu certitudine ce premii a luat şi ce activitate desfăşoară încă de la lansarea sa pe piaţa videochat-ului. Dar de unde pot şti eu asemenea lucruri mari? Vă spun că fiind în acest domeniu şi mai ales angajată în cadrul studio-ului Lucky Studio, am acces la toate informaţiile ce ţin de activitatea acestei afaceri la nivel de Iaşi.

  Ce m-a făcut în primă fază să intru în videochat? De ce m-a atras acest domeniu pentru femei? Toate acestea s-au produs din întâmplare. Fiind curioasă şi dorind să fac o cercetare a locurilor de muncă din judeţul Iaşi, pentru a-mi găsi de muncă ceva pe măsură şi bine plătit, am fost pe la tot felul de interviuri ca să-mi aleg în cele din urmă ceva ce îmi convine. Uite aşa am descoperit eu cum funcţionează lucrurile într-un studio de videochat. Nu este deloc ceea ce se crede încă despre acest domeniu. Odată intrată pentru interviu, totul m-a dat pe spate.

  Faptul că am văzut numai femei desfăşurându-şi activitatea la studio m-a impresionat plăcut. Uite cu adevărat un angajator serios care pune pe primul loc dorinţele şi nevoile femeilor. De ce să nu îţi doreşti să îţi începi experienţa în ale muncii direct într-un domeniu care are de oferit numai lucruri pozitive? De ce să nu alegi de fiecare dată un angajator care îţi promite şi asigură tot ce are în pachetul de beneficii în cazul angajaţilor săi? Pentru mine a fost cazul de a-mi găsi locul în videochat, la Lucky Studio Iaşi. Alegerea a fost a mea după ce, în cele din urmă, am ales cu inima şi cu mintea acest studio de videochat din Iași.

  Serios, chiar nici eu nu mă vedeam lucrând în ture, cu un program de 8 ore pe zi oricând vreau şi cu banii în mână la sfârşit de zi, dar uite că se poate şi asta în România. Am descoperit în cercetarea mea amănunţită pe baza interviurilor avute la diverse firme şi instituţii că fără experienţă şi fără a băga chiar tu ceva bani la început, nu poţi să reuşeşti. Păcat de piaţă locurilor de muncă din România, dar pentru mine a fost o adevărată şansă să descopăr că se poate chiar şi la nivelul ţării noastre ceva de muncă de calitate şi bine plătit, legal şi în funcţie de dorinţele mele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img