More
  AcasăConfesiuniDe ce îmi place să fiu model de videochat la Lucky Studio

  De ce îmi place să fiu model de videochat la Lucky Studio

  Nu ştiu dacă ştiaţi sau nu asta, dar Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi, din toată zona Moldovei şi chiar din ţară. Spun asta nu doar pentru că lucrez aici de mai bine de 5 luni, ci şi pentru că am mai lucrat în domeniu. Ceea ce am găsit la Lucky Studio m-a făcut însă să îmi dau seama ce înseamnă să lucrezi în condiţii premium, ce înseamnă să fii apreciată şi mai ales ce înseamnă să ai parte de libertate completă.

  De ce îmi place să lucrez la Lucky Studio? Nici nu ştiu de unde să încep, lista e destul de lungă. Ceva ce nu am mai întâlnit la niciun studio de videochat este politica Lucky Studio încă de la înfiinţare: nu au acces deloc bărbaţii în studio. Toate angajatele sunt femei, aşa mă simt tot timpul în siguranţă şi nu sunt jenată de vreo prezenţă masculină. Asta doar pentru început, lista de motive continuă.

  De la bun început m-a impresionat modul cum sunt tratate modelele la Lucky Studio. Avem parte de toate condiţiile pentru a putea câştiga mai mult decât speram din acest job. Ni se oferă bonusuri după realizări şi încasări, care ajung la câteva sute de lei zilnic. O altă invenţie la Lucky Studio este plata la zi – după fiecare tură lucrată îţi poţi încasa câştigurile – asta înseamnă că ai tot timpul bani în buzunar.

  A fi model la Lucky Studio înseamnă să fii frumoasă şi îngrijită. Nimic mai simplu – nici nu trebuie să te preocupi de partea asta, au grijă specialistele în make-up şi hair-style de acest aspect. Înainte de fiecare tură lucrată suntem aranjate şi avem şi fotografe profesioniste care ne pregătesc portofoliul de model. Adevărata surpriză vine însă atunci când urmează să îţi alegi camera în care vei lucra: toate camerele sunt mobilate cu un gust desăvârşit – atât de elegante şi de chic încât în minte nu îţi răsună decât cuvântul „WOW”.

  Pe lângă toate aceste avantaje, la Lucky Studio mai am parte şi de transport asigurat cu maşinile şi şoferiţele studioului, fac şi cursuri de limbă engleză şi franceză pentru a putea comunica mai bine cu admiratorii online. Am astfel create toate condiţiile, muncesc 100% legal şi spre deosebire de alte persoane merg cu plăcere la job. Îmi place să lucrez la Lucky Studio, chiar vă recomand să încercaţi. Va fi o alegere pe care nu o veţi regreta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img