More
  AcasăDespre videochatInterviu cu managerul Lucky Studio

  Interviu cu managerul Lucky Studio

  În momentul în care aud că o persoană este model de videochat, cea mai mare parte a oamenilor au tendinţa de a ridica din sprânceană. Se întâmplă de foarte multe ori ca oamenii să catalogheze fără să cunoască prea multe detalii sau amănunte despre meseria de model de videochat. Acest lucru se întâmplă în primul rând deoarece cei mai mulţi dintre oameni nu ştiu ce presupune cu adevărat această meserie, lăsându-se influenţaţi de ceea ce alţi oameni vorbesc. Tocmai acesta este motivul pentru care am ales să luăm legătura cu doamna care este managerul studioului de videochat Lucky Studio.

  Ce categorii de fete se aleg pentru videochat?

  Nu există un criteriu special după care se aleg fetele. Important e să aibă 18 ani împliniți. Tot ce contează este dorinţa lor de a face bani, dar şi posibilitatea de adaptare. Fetele trebuie să fie serioase, sociabile şi să fie deschise noilor provocări. Uneori meseria de model de videochat poate fi considerată o adevărată provocare pentru multe dintre fete, mai ales cele care sunt noi în domeniu. De multe ori ele vin cu o părere formată greşit despre ceea ce presupune meseria de model de videochat.

  Ce trebuie să facă fetele selectate?

  Una dintre cele mai mari greşeli pe care le fac fetele este de a crede că sunt puse să facă anumite lucruri. Ei bine, nimeni nu obligă fetele să facă absolut nimic. După cum probabil ştiţi, există un profil adult şi unul non-adult. Fetele sunt libere să aleagă pe care profil doresc să îşi facă prieteni virtuali. De asemenea, modalitatea de a atrage cât mai mulţi admiratori în privat este la libera alegere a fetelor.

  Care sunt beneficiile acestui job?

  În primul rând, trebuie să ştiţi că videochatul este ca o carte deschisă. Acest domeniu reînfloreşte în fiecare perioada. Fetele au parte de bonusuri substanţiale încă de la angajare, urmând ca pe parcursul fiecare săptămâni sau luni să fie premiate în funcţie de performanţă. Cel puţin, la Lucky Studio aşa se procedează. De asemenea, fetele sunt plătite la fiecare sfârşit de tură, astfel încât să nu ducă niciodată lipsă de nimic.

  Un alt aspect care poate fi considerat un avantaj al fetelor este faptul că ele pot alege dacă vin la studio sau dacă aleg să fie modele de acasă. Alegerea este a fiecărui model de videochat, însă beneficiile se simt mai mult în momentul în care ele aleg să fie modele de la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img