More
  AcasăPreziosaLa Preziosa, cu un job de doar 8 ore, fac o multime...

  La Preziosa, cu un job de doar 8 ore, fac o multime de bani

  Timpul meu liber a fost mereu important pentru mine. Chiar nu concepeam sa nu am timp pentru ingrijirea mea, pentru a merge la sala, la salon, la cosmetica, la masaj, la o iesire la restaurant sau cinema, la piscina sau chiar intr-o vacanta. Desi nu mi-am prea permis mereu lucrurile astea, asa mi-am imaginat ca va fi viata mea.

  Iar cu locul de munca pe care-l am la Preziosa este mai usor decat mi-am inchipuit. Cred ca cineva ma iubeste foarte tare, pentru ca mai mereu am avut noroc in viata. Pana sa ma angajez la Preziosa, n-am lucrat foarte mult, incepusem sa lucrez pentru prima data de foarte putin timp.

  Jobul de la Preziosa e avantajos pentru orice ieseanca simpatica

  Si nu mi-a placut si apoi m-am angajat la Preziosa, deci n-am avut prea mult timp sa spun ca am avut experiente neplacute cu joburile sau ceva de genul. Caci imediat ce m-am angajat la Preziosa, lucrurile se asezau de la sine, nici nu trebuia sa ma grabesc sa le obtin.

  Am realizat ca le voi obtine treptat cu banii castigati din videochat la Preziosa. Si stiu ca acest job este jobul de vis pentru multe femei. E jobul ideal chiar: doar 8 ore lucrate pe zi, doua zile libere la alegere (bineinteles ca week-endul), pe ce tura de munca am dorit eu.

  Cum sa nu fie jobul ideal? In special cand stiu ca in aceste 8 ore pot castiga intre 300 si 800 de lei, bani cu care plec acasa zilnic. Desi n-am fost mereu genul de persoana matinala, am decis sa lucrez de dimineata la Preziosa, pentru a avea restul zilei pentru mine.

  Acum am viata la care am visat mereu

  Puteam alege tura de dupa amiaza sau de seara, dar ce rost avea? Dimineata n-as fi facut mare lucru si apoi as fi fost la munca pana seara, iar pe tura de noapte as fi dormit toata ziua a doua zi. Mi s-a parut cel mai practic sa lucrez de dimineata si-am avut dreptate.

  Am un program super misto de cand lucrez la Preziosa. Cu banii castigati aici, imi si permit. Dupa ce ies de la munca, ma duc acasa, mananc si apoi merg la sala o ora, doua. Uneori dupa sala merg la piscina sau la masaj, dar nu tot timpul. Dupa aia, ma relaxez la shopping si catre seara merg la cinema la un film sau la o cafenea.

  Eu chiar simt ca am o viata perfecta pentru mine, n-am ce sa schimb la ea. De n-as fi lucrat la Preziosa, nu ma bucuram de aceleasi lucruri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img