More
  AcasăDespre videochatProfită de marea ofertă Lucky Studio: câștigă între 300 şi 800 de...

  Profită de marea ofertă Lucky Studio: câștigă între 300 şi 800 de lei zilnic!

   În cazul în care eşti o persoană căreia îi place să petreacă şi să-şi trăiască viaţa fără să-i pese de costuri, Lucky Studio este locul tău ideal în care să ai parte de asta. Acest job pe care îl oferă îţi dă oportunitatea de a avea între 300 şi 800 de lei zilnic, bani cu care te poţi distra fără să te intereseze de cheltuieli. Pentru că ştii că poţi obţine zilnic bani şi nu ai de ce să-ţi faci griji la Lucky Studio. Pentru 20 de zile lucrate la Lucky Studio, cum se lucrează în mod normal la un job, poţi obţine şi peste 7.000 de lei lunar. Aceste lucruri sunt spuse dintr-o experienţă proprie, pe care chiar eu am trăit-o la Lucky Studio.

  Acum 2 ani m-am angajat la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, Lucky Studio. În acest minunat loc am avut parte de cele mai frumoase momente din viaţa mea. Momentan, sunt acasă şi sunt în concediu maternal şi mi-e dor de studio foarte mult! Imediat ce voi putea să ies din concediu, voi reveni la studio cu mare drag. Ah, am uitat să mă prezint! Numele meu este Andreea, am 28 de ani şi am lucrat 2 ani de zile la Lucky Studio ca model de videochat. În aceşti 2 ani, m-am distrat de minune la studio. În prima lună am fost puţin timidă şi mai retrasă, mai mult mă axam pe discuţii lungi. Chiar şi aşa, câştigam foarte bine. Undeva la 340 de lei pe zi, doar pentru că discutam cu admiratorii mei online. În momentul în care am devenit mai deschisă şi m-au ajutat şi trainerii Lucky Studio, am început să fiu mai energică.

  Dansam, cântam în faţa camerei şi mă amuzam cu admiratorii mei, care se simţeau bine în prezenţa mea. Pentru că m-am schimbat faţă de ei şi am devenit mult mai distractivă, am început să obţin câte 450 de lei pe zi. M-am bucurat enorm de mult. În 2 ani de zile am reuşit să strâng foarte mulţi bani, deoarece eu ştiam că o să am copil odată şi odată, fiindcă eu şi iubitul meu ne doream. În momentul în care am rămas însărcinată, am mai lucrat la studio câteva luni şi apoi m-am retras. Dar m-am retras cu o sumă imensă de bani, cu care acum îmi bucur bebeluşul. Câştigam peste 6.000 de lei lunar, deci închipuie-ţi cât am reuşit să strâng în 2 ani! Mulţumesc, Lucky Studio, pentru că îmi oferi atâtea oportunităţi şi pentru că mă faci să mă întorc mereu la tine!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img