More
  AcasăJob-ul meuCum să-ţi cumperi propria casă cu jobul de la Lucky Studio

  Cum să-ţi cumperi propria casă cu jobul de la Lucky Studio

   

   

         Este un lucru comun şi des întâlnit ca familiile să facă rate la bancă pentru diverse lucruri, precum case, maşini şi alte lucruri scumpe de acest gen care necesită mulţi bani. Ne ducem cu capul înainte şi facem rate, fără să ne gândim la cum va fi economia peste câţiva ani şi la cum va creşte dobânda sau cum va trebui să plătim împrumutul. Nu ne gândim că este posibil ca mai încolo să nu mai avem job şi nu mai putem plăti rata lunară. În acest caz, este bine ştiut că banca este nevoită să apeleze la executarea silită, un caz tragic care se întâmplă cu multe familii, din păcate. Pentru ca aceste lucruri dezastruoase să nu se întâmple şi sărăcia să nu se instaleze, avem nevoie de soluţii de durată. Mai simplu decât pare, soluţia se află la îndemâna tuturor femeilor. Videochatul Lucky Studio oferă jobul care garantează siguranţa de viitor şi câştiguri excelente. Datorită acestui studio eu locuiesc acum în propria mea casă, pe care am cumpărat-o cu banii mei.

  Cum am obţinut bani pentru propria mea casă

            Totul a început de la dorinţa mea de a-mi face propria afacere. Făcând o rată la bancă, am încercat să-mi ridic afacerea. Aceasta nu a fost un succes şi am reuşit să rămân astfel fără bunuri, inclusiv casă. De atunci, m-am văzut nevoită să muncesc pentru a recupera măcar câteva lucruri din cele pierdute. Acest lucru se întâmpla acum 4 ani de zile, înainte să mă angajez la Lucky Studio. Dar după ce m-am angajat la acest studio de videochat, viziunea mea despre viitor s-a schimbat întru totul. Nimic nu mai era negru, totul a prins culoare şi viaţă, iar eu sunt fericită încă de pe atunci.

  Banii pentru casă pe care o am acum i-am strâns din munca de la Lucky Studio. Faptul că studioul mi-a garantat foarte multe lucruri, de la transport, cursuri, accesorii, şedinţe foto, până la machiaj şi coafuri m-a ajutat să strâng mai mulţi bani. Deoarece nu am mai fost nevoită să cheltui, pentru că Lucky Studio mi-a asigurat totul prin contractul pe care l-am semnat cu ei. Când am început munca în primele luni, am reuşit să strâng cred că 18.000 lei în 4 luni lucrate în total. Eram începătoare şi aveam nevoie de ajutor, dar tot a însemnat o sumă foarte mare de bani. Aceşti bani au fost echivalentul a 4.000$. Eu câştigam lunar la Lucky Studio cam 1.200$, sau 6.000 lei în bani româneşti. În primul an, am reuşit să strâng în total cred că 15.000$, pe care i-am pus deoparte. Chiar dacă am strâns o asemenea sumă, am trăit foarte bine, pentru că Lucky Studio îmi oferea şi bonusuri. În următorii doi ani am evoluat şi am fost ajutată în permanenţă de traineri. În al treilea an muncit la Lucky Studio, câştigam zilnic câte 700 de lei pe zi. Acest lucru a însemnat că obţineam mai mult decât 10.000 lei lunar, adică anual peste 100.000 de lei. În dolari, însemna peste 35.000$. Într-adevăr, a trebuit să muncesc mult şi s-au necesitat 2 ani de experienţă, dar acum am propria mea casă. Şi pentru asta îi mulţumesc lui Lucky Studio în permanenţă.

           

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img