More
  AcasăLucky StudioDecat 1500 lei in mall, mai bine Lucky Studio cu 6890 lei...

  Decat 1500 lei in mall, mai bine Lucky Studio cu 6890 lei lunar

  Probabil persoanele care citesc acest articol sunt genul de persoane cam ca mine, care au incercat multe joburi la viata lor. De vanzatoare, de baby-sitter, de agent de vanzari… cam acestea sunt joburile la care se poate angaja oricine, fara a avea prea multe studii. Si am lucrat si-n mall, si aici sigur toata lumea stie cum e programul in mall.

  De la 8-9 dimineata pana la 10-11 seara, depinde de locul in care te angajezi: la magazin sau la fast-food. Ei bine, eu am lucrat in ambele, dar la niciunul nu primeam mai mult de 1500 de lei. Si tine cont ca lucram in fiecare zi, doar o zi pe saptamana eram libera. Tu sigur stii ce inseamna asta.

  La Lucky Studio pana si-un model incepator are castiguri mari

  Si mai stii ca e mult prea multa munca pentru doar 15 milioane cand, de exemplu, pentru o munca MULT MAI SIMPLA si pentru mult mai putine ore la Lucky Studio pot primi sume de la 5000 si pana la 10000 de lei lunar. Uite, in cazul meu, am 6890 de lei lunar la Lucky Studio, in contextul in care lucrez aici abia de 3 luni de zile.

  Adica nu e cine stie ce. Sunt fete care au ani de zile aici ca modele de videochat si-ti poti imagina cat de multi bani castiga ele. Eu as putea spune ca am un castig normal, cam ca orice fata noua care vine la Lucky Studio Iasi. O sa fie si mai mare, dar trebuie sa am putina rabdare si trebuie sa ascult de echipa de femei de aici, care ma ajuta in fiecare zi.

  Acum daca ai sta sa te gandesti bine, ce ai alege? Dar din inima! Ca stiu ca daca e sa te intrebe cineva, ti s-ar parea corect sa spui ca nu alegi jobul in videochat, dar tu faci ce le place altora? Zici ce le place altora sau auda sau faci ce e bine pentru tine?

  Prefer orele de munca putine si usoare de aici, ca oricum imi aduc mai multi bani!

  Pentru ca nu-mi poti spune ca prefer 1500 de lei la un program de dimineata pana la 11 seara in locul a 8 ore de stat pe internet la Lucky Studio, in ce ture de munca vrei tu, pentru peste 6000 de lei in fiecare luna!

  Asta ar fi o minciuna. Eu n-as putea refuza asta nici daca mi-ar spune nu stiu ce persoana importanta din viata mea sa fac asta. Pana la urma, trebuie sa fac ce-mi place mie, ce-mi aduce mie castiguri, nu altora! Am si eu o viata, trebuie sa o traiesc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img