More
  AcasăHeyluxCum ar fi ca Heylux sa-ti aduca de Craciun mii de lei...

  Cum ar fi ca Heylux sa-ti aduca de Craciun mii de lei in cont?

  Sarbatorile parca n-au farmec daca nu sunt banii care sa ne aduca surprize, cadouri pentru cei dragi, posibilitati de distractie, chiar si vacante, de ce nu. Cand n-ai niciun ban in portofel, cum te poti bucura pe deplin de sarbatori? Ca eu daca n-as avea macar 4000 de lei sa cheltui pentru cadourile celor dragi, nu m-as simti bine. Cum ar fi daca acest Craciun Heylux iti aduce cati bani vrei tu, pentru orice vrei tu?

  Mie mi-a indeplinit un vis acest job in Iasi. Fara jobul de model de videochat n-as fi reusit sa am cele mai frumoase sarbatori din toate timpurile. Recunosc ca banii au un mare rol in acest lucru, pentru ca daca n-ar fi bani, cum altfel am mai cumpara lucrurile care ne plac?

  Pentru ca despre asta sunt sarbatorile… cumparaturi, cheltuiala, o schimbare, ceva. Este trecerea unui an si toata lumea isi doreste sa faca schimbari frumoase, fie prin casa, fie in familie, fie schimbari personale. Si crede-ma, niciunul din aceste lucruri nu sunt posibile fara bani.

  Un model la Heylux poate incepe de la 4000 lei lunar si ajunge si la 15.000 lei!

  Banii sunt sursa principala. Stiu ca ma repet, dar vreau sa inteleaga toata lumea ca nu vorbesc despre asta din cauza ca as fi materialista, ci doar realista. In ziua de azi nu poti face nimic daca nu dispui de monetar.

  Iar jobul perfect in aceasta privinta este jobul de la Heylux, pentru ca un model are sansa sa castige aici mai mult decat castiga un om obisnuit in 5-6 luni de zile. Si de ce sa te chinui 5-6 luni de zile pentru niste bani care oricum se duc rapid, cand poti intr-o singura luna sa ii castigi?

  Mai mult, in 5-6 luni de zile la Heylux ai fi mai castigata decat daca ai lucra si un an sau doi in alta parte. Timpul este, asadar, folosit in beneficiul nostru, al femeilor. Gratie acestui job in videochat ma pot bucura de un cont bancar plin de bani de sarbatori.

  Cum e cand stii ca vine Craciunul si nu poti lua copilului ceea ce ii place si cum e cand stii ca ii poti face toate poftele? Lui, familiei, iubitului, oricui… cu miile de lei pe care le castig eu la Heylux si pe care toate fetele le castiga pot face pe toata lumea fericita de sarbatori, atat eu, cat si ele.

  Ne bucuram familiile, pe cei dragi, si-n primul rand pe noi, rasfatandu-ne cu sume imense de bani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img