More
  AcasăHeyluxHeylux reprezinta un job profitabil din orice punct de vedere

  Heylux reprezinta un job profitabil din orice punct de vedere

  Ori ca vorbesc de banii castigati la Heylux, ori ca vorbesc de alte lucruri ce tin de mediul de munca de aici sau alte pachete promotionale oferite de ei, totul e super ok si profitabil. Adica nici daca n-as castiga multi bani la Heylux, tot as lucra aici fiindca mediul de munca e atat de organizat, iar atmosfera e frumoasa, relaxanta si linistita, incat din orice am de castigat aici.

  Dar, din fericire pentru mine, am si castiguri mari. Asta prima data. Heylux inseamna castig in sine, de la inceput si pana la sfarsit. Inceputul a fost cu 400 de lei primiti la interviu, apoi cu un pachet drept bonus de angajare, in care se incadrau o suma de 13.000 lei cash aleasa de mine, plus alte servicii, despre care voi vorbi mai jos.

  Ori ca am bani multi la Heylux, ori ca am bonusuri, tot ies castigata

  Apoi, dupa am avut parte de aceste lucruri, am inceput munca in sine, care a insemnat un castig zilnic de la 400 si chiar pana la 2000 de lei, uneori si mai mult, asta depinde si de noroc si de ambitia pe care eu o am ca model, daca vreau sa castig cat mai mult, asta se intampla oricum.

  Castigul acesta zilnic este urmat in fiecare duminica de un alt bonus, de data aceasta este un bonus de performanta. Acesta incepe de la 60 de lei, pentru ca toate modelele sa se poata incadra in acest bonus, indiferent de cat castiga, si ajunge la 9000 de lei, pentru cele mai mari castiguri din saptamana anterioara.

  Vorbind de bani, este clar de ce Heylux este cel mai profitabil job cand vine vorba de bani. Un model de videochat poate ajunge sa aiba o cariera de succes aici, fara probleme. Un model asa ca mine, de ce nu.

  Heylux aduce cele mai bune servicii in videochat din Iasi

  La toate aceste castiguri, se mai adauga pachetul de bonus de care vorbeam mai sus, in care intra serviciile gratis precum cazarea, transportul (o masina + o soferita de la Heylux care aduce modelele la studio si le duce acasa), accesoriile, trainingul, make-upul zilnic, sedinte de infrumusetare la saloane la fiecare 6 luni, sedinte foto si video si, de ce nu, chiar si cursuri de limba engleza pentru incepatoare.

  Asadar, chiar daca n-as avea mare succes in castigurile in videochat, intelegi de ce jobul la Heylux este oricum profitabil. Pentru ca ies in castig, raman cu ceva. Ca sa mai completez acest job, as mai putea spune si ca luxul primeaza aici in studio, decorul si amenajarile sunt unice, iar jobul este numai pentru femei.

  Programul este si acesta scurt, doar 8 ore, si este la decizia fiecarui model pe ce tura lucreaza si-n ce zile. Asadar, multa libertate, discretie, respect siiii sa nu uitam de legalitate. Ai putea gasi un job mai perfect de atat, care sa-ti aduca profit din orice punct de vedere?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img