More
  AcasăHeyluxSingura recomandare a mea este Heylux, pentru toate fetele care vor lucruri...

  Singura recomandare a mea este Heylux, pentru toate fetele care vor lucruri frumoase

  Prima interactiune cu studioul acesta din Iasi a fost acum 3 ani, insa nu m-am angajat ca model de videochat atunci. Pe vremea aceea am auzit ca acestia cauta make-up artista si am vrut sa ma angajez, iar la interviu mi s-a prezentat studioul si tot ce mai trebuia, desi nu era necesar.

  Nu era, dar echipa de la Heylux a vrut sa fie draguta si sa-mi faca o primire asa cum au toate fetele, lucru care m-a incantat. In final, nu m-am mai angajat pentru ca a intervenit ceva si a trebuit sa plec o vreme din Iasi, lucru pe care l-am regretat.

  As fi vrut sa vad cum este sa lucrez la Heylux, chiar si ca make-up artista, daca nu ca model de videochat. Oricum, ideea de videochat nu ma speria pe mine, as fi putut oricand sa trec de la make-up la videochat, nu m-ar fi deranjat nicicum. Si asta am facut, in final, dupa ce am revenit acum 2 ani si am reluat legatura cu echipa de aici.

  Am vazut multe barfe, dar despre Heylux nu am auzit nimic rau

  In tot timpul in care am fost plecata, am vrut sa ma documentez mai mult cu privire la acest studio si toata ziua stateam pe un forum unde se vorbeste despre asta. Cand intram, in fiecare zi gaseam cate o postare despre cum diverse fete erau nemultumite de studiourile lor, ca nu stiau ce sa faca si asa mai departe.

  Eram uimita de dezvaluirile pe care le faceau fetele pe acel forum, pentru ca era total diferit cu ce am intalnit eu la Heylux. De exemplu, unele care lucrau in Bucuresti spuneau ca lucrau pentru 45% din castiguri si abia daca isi primeau toti banii, sau nu ii primeau la timp si de bonusuri nici nu mai spun, erau inexistente.

  M-am mirat, pentru ca din cate stiam eu, la Heylux se incepe in primele luni de la un comision de 80%, apoi se trece la unul de 50% cu sansa de a ajunge inapoi la 80%, iar plata se poate face in fiecare zi, dupa turele de munca, sau saptamanal, la dorintele modelor.

  Mai mult, am auzit ca la Heylux se ofera bonusuri in fiecare duminica de la 60 si pana la 9000 de lei, plus ca se mai ofera si un bonus de angajare foarte mare. Si mi se parea ca e normal ca toate studiourile sa ofere asta. Dar, in timp, am constatat ca Heylux este printre singurii care dispuneau de aceste avantaje.

  Recomand Heylux pentru ca e chiar diferit, aici toata lumea e fericita

  Cand m-am intors, n-am vrut sa ratez o angajare aici. M-am angajat direct ca model de videochat si de atunci viata mea s-a schimbat. Totul e cum mi s-a promis, ba poate chiar mai bine. Ce ma bucur ca n-am ajuns niciodata in situatia acelor fete de pe forum care se plang!

  Daca ar fi sa recomand un studio fetelor, din toata inima il recomand pe Heylux Iasi, si iti zic asta fara vrajeala, crede-ma ca daca ai vedea ce ofera anumite studiouri si ce ofera Heylux… ai intelege 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img