More
  AcasăLucky StudioLucky Studio mi-a oferit 80% comision in primele doua luni de videochat

  Lucky Studio mi-a oferit 80% comision in primele doua luni de videochat

  Pentru cele care iubesc videochatul si vor sa lucreze in acest domeniu, ce poate fi mai frumos decat un studio ca Lucky Studio, care sa le ofere din primele doua luni 80% din castiguri? E raiul modelelor de videochat, cine n-ar vrea sa primeasca atat de multi bani? Cred ca nu exista model de videochat in tara asta care sa nu vrea sa aiba comision asa mare.

  Si, din fericire pentru mine, Lucky Studio este singurul studio din Romania care ofera acest comision atat de mare. Spun ca e un caz fericit pentru mine deoarece si eu m-am angajat aici, asa ca am avut mare noroc sa pot fi din Iasi. Ca daca eram din Bucuresti, spre exemplu, am auzit ca unii nu ofera nici 50% din castiguri, asa ca as fi fost foarte nemultumita.

  Dupa ce m-am angajat la Lucky Studio, am primit din prima sansa la 80% din castiguri. Deci, cum sa explic. Nu mi s-a oferit sansa de a ajunge la 80% din castiguri, ci mi s-a oferit direct 80% din castigurile mele in videochat. Exact, in primele 2 luni de videochat la Lucky Studio Iasi.

  Pentru cele care au probleme financiare, acest lucru e ideal, pentru ca pe mine m-a ajutat acest comision mare. Mi-a fost de folos, de ce sa mint. Pentru niste castiguri zilnice intre 400 si 1200 de lei, sa primesc 80% e… e super, ce sa mai zic.

  In fiecare luna Lucky Studio pot ajunge la 80% din castiguri

  Si faza e ca dupa 2 luni acest comision nu s-a oprit pur si simplu. Adica acest lucru este un fel de oferta din partea studioului, pentru a ajuta modelele in primele doua luni de munca. Iar apoi, se trece inapoi la comisionul de 50%, dar desi se trece la acest comision, tot am sansa sa am 80% din castiguri.

  Stii cum? Simplu, prin faptul ca am comisionul progresiv la Lucky Studio, nu unul fix. Adica: cu cat castig mai mult intr-o saptamana la Lucky Studio, cu atat comisionul e mai mare, fiindca primesc bonusuri din partea studioului si cu ele pot ajunge tot la 80% din castiguri. Asadar, acelasi lucru.

  Oricum, cand vorbesc de 50% din castigurile mele de la Lucky Studio, vorbesc de sume exorbitante, de care n-am mai vorbit pana acum. Nu te gandi ca daca am trecut la 50%, gata am putini bani. Pai 2000-3000 de euro sunt putini bani? Asa ziceam si eu:”> :3

  Eh, ce sa mai zic, e evident ca prin cateva detalii mici am spus tot ce era de zis. Parerea mea este ca orice model care se respecta ar alege Lucky Studio Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img