More
  AcasăPreziosaDe cand lucrez la Preziosa, locuiesc in conditii de lux si ma...

  De cand lucrez la Preziosa, locuiesc in conditii de lux si ma rasfat

  Multa vreme am locuit cu chirie in apartamente mizerabile, mereu eram bosumflata si nimic nu-mi convenea. Pe langa faptul ca apartamentele acelea aratau urat, proprietarii mai aveau si mari pretentii, iar banii ceruti nu erau nici aceia putini. Dar nu-mi permiteam mai mult si asta ma chinuia, ma macina in interior, asa ca n-am avut de ales.

  Am tot zis ca nu ma angajez ca model de videochat, ca nu pot face asta, ca-s timida, ca n-am curaj, ca n-am putere. Dar, in final, nevoia m-a impins sa ma angajez ca model la Preziosa. Si, pana la urma, am constatat ca nu e chiar asa de rau aici.

  La Preziosa Iasi e mai bine decat imi inchipuiam

  Ummm, de fapt, nu e rau DELOC, e chiar super bine, mai bine decat ma asteptam. Am castigat multi bani din prima luna si e super ca datorita acestui job stiu ca mereu voi castiga, deci ma pot rasfata si ma pot lafai in distractii cat vreau.

  Pentru inceput, mi-am gasit un apartament cu chirie intr-o zona centrala, pentru care imi permit sa dau acum 900 de lei lunar, ca doar banii acestia ii castig si-ntr-o zi, doua la Preziosa Iasi. Nici nu-mi fac griji in privinta chiriei, desi e dublu decat plateam inainte, pentru ca stiu sigur ca n-am cum sa am vreodata mai putin de 5000 de lei venituri lunare la studio.

  Facturile si chiria chiar nu sunt o grija pentru mine acum, ceea ce e ciudat, ca inainte acestea erau principalul motiv de stres pentru mine. Ai fi zis ca lucram special pentru a avea bani de chirie si facturi, nimic mai mult. Ca oricum nu castigam cine stie ce.

  Cat castig eu ca model de videochat la Preziosa? Cat sa fac shopping zilnic in mall!

  Principalul motiv de “stres” pentru mine la momentul actual nu este decat faptul ca nu stiu in ce magazin sa mai merg la shopping, nu stiu in ce club sa mai ies cu prietenii sau unde sa merg in city-break, in ce regiune din Europa. Cam atat, acesta este stresul pentru mine acum, ca model de videochat.

  Ca am epuizat toate magazinele din Palas, am facut shopping in toate si mi-am cumparat tot ce-am putut, nici nu mai stiu ce sa fac cu banii. Cheltuiesc de zici ca-s nebuna, dar nu-mi pasa. Merit sa ma rasfat, daca am jobul care poate sustine acest lucru. Important e sa ma simt eu bine, nu? Sincer, nu-mi pare rau ca m-am angajat la Preziosa.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img