More
  AcasăHeyluxDe cand sunt model de videochat la Heylux, nu-mi mai fac griji...

  De cand sunt model de videochat la Heylux, nu-mi mai fac griji in privinta banilor

  Fetelooor, cred ca am aflat secretul unei vieti perfecte :3. Oh, lumea spune ca l-a aflat deja: banii. Pai da, banii, dar mai trebuie sa stii si cum sa-i faci. Or fi ei secretul unei vieti linistite si frumoase, dar daca nu-i ai, ce faci? Tocmai de aceea spun eu acum ca la Heylux am aflat secretul unui castig de milioane.

  Pot spune fara stres ca jobul de la Heylux e ca un cufar de comori pentru mine, cand vreau bani si distractii, il deschid si banii apar. Inainte duceam grija banilor foarte mult, nu dormeam nici noptile gandindu-ma la cum sa fac bani, dar acum mi-a trecut asta.

  Avantajul de a ma angaja in videochat la Heylux este ca am bani mereu

  Grija banilor chiar e ultima chestie, ultima problema din viata mea, pe bune. La Heylux am ajuns sa am saptamani in care castig si mai mult de 6000 de lei. Intr-o singura saptamana, da, e pe bune. In acest context, n-as mai avea cum sa ma gandesc ca n-am bani, sa le duc grija.

  Am luni in care castigurile imi ajung si la 20.000 de lei, stiu ca acum pare greu. Ca si mie mi s-a parut greu la inceput, doar n-am castigat din prima asta. Si oricum nu castig in fiecare luna atat, am luni si luni, dupa cum am spus. Cert este ca am castiguri atat de mari, cred ca nici daca munceam o viata nu ajungeam aici.

  Datorita jobului de la Heylux reusesc sa las stresul deoparte, banii sa nu-mi lipseasca si zilele sa-mi fie mult mai insorite si mai frumoase. Cat de mult conteaza banii, ca sa vezi. Prezenta banilor te poate face cea mai fericita, dar lipsa lor te poate innebuni, te stresezi, te agiti.

  Nici nu mai stiu cum e sa ai griji sau cum e sa fii stresata

  Am fost acolo, stiu sentimentul. E bine ca macar acum stiu ca n-o sa mai am eu griji de niciun fel, mai ales financiare. Indiferent de situatie, veniturile mele la Heylux sunt mari.

  In mod normal ma plictiseam repede de un job, dar la Heylux castig si mult si faza e ca mereu sunt surprinsa de cate ceva nou. Un bonus, un premiu, un concurs, ceva…niciodata nu ma plictisesc ca model de videochat la Heylux, de aia e totul misto.

  Chiar nu exista sansa sa mai vreau curand alt job decat cel de la studio. Eu acum nu duc lipsa de nimic, n-as avea ce sa mai vreau de la viata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img