More
  AcasăAngajari videochatCa studenta este usor sa ma intretin cu jobul de la Heylux

  Ca studenta este usor sa ma intretin cu jobul de la Heylux

  Acum ca incepe facultatea, mai toate studentele din Iasi sunt in cautare de joburi. Majoritatea vor sa aiba un job in Iasi pentru a se putea descurca, pentru a putea plati cheltuielile, insa nu toate gasesc ceea ce vor. Sunt fata si stiu ca toate vor un job usor, lejer, care poate fi impartit intre cursurile de la facultate. Si sincer, daca nu era Heylux, nici eu nu gaseam acel job in Iasi care sa ma scape de probleme.

  In primul an la facultate in Iasi am lucrat in fel si fel de locuri si mi-a displacut maxim. Nu imi placea ca nu mai aveam nici timp de mine si nici nu castigam cine stie ce sume de bani. Deci nu aveam absolut niciun beneficiu, lucram fix cat sa traiesc, iar mie asta nu mi-a placut niciodata.

  Jobul de la Heylux imi aduce o viata mai mult decat decenta

  Multe fete de la facultate la mine s-au multumit cu aceste tipuri de joburi, insa eu am cautat ceva mai mult si Heylux a aparut la momentul potrivit. Eu nu voiam sa stau cu 1.000 de lei pe luna si pe langa sa ma mai rog si de ai mei sa imi dea bani.

  Pe mine un job in Iasi ori ma ajuta sa traiesc decent, ori nu ma ajuta deloc. Si Heylux a facut mult mai mult decat sa ma ajute sa traiesc decent. Adica jobul de model de videochat pe care-l am aici ma ajuta sa duc o viata chiar frumoasa, sa am o studentie chiar linistita, fara griji si probleme.

  Prin asta, ma refer la faptul ca managera de la Heylux mi-a explicat ca pot sa-mi fac singura un program de munca, in functie de cursurile de la facultate. Asa, lucrez cate 8 ore pe zi la Heylux, dupa ce termin cursurile si in aceste 8 ore de videochat castig cam intre 280 si 400 de lei pe zi.

  Ma bucur chiar si de cate 400 de lei pe zi  ca si castiguri din videochat

  Am si timp liber in acest fel, dar si banii care ma ajuta sa-mi petrec cat mai frumos timpul liber. Acum cand vreau sa ies cu prietenii, nu ma mai plang de bani sau de oboseala, sunt chiar fresh. Jobul ca model de videochat de la Heylux nu este deloc obositor, ci doar stau pe net asa cum as sta si acasa. Pe langa asta, mai castig si-o multime de bani.

  Deci, ce-ar putea sa nu-mi placa la Heylux? Orice studenta din Iasi s-ar putea intretine bine mersi cu acest job, ar putea duce chiar o viata perfecta, asa ca a mea, in care veniturile lunare depasesc suma de 6.000 de lei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img