More
  AcasăHeyluxLa Heylux ai sansa sa te dezvolti pe toate planurile vietii

  La Heylux ai sansa sa te dezvolti pe toate planurile vietii

  Cel mai cautat job la momentul actual este jobul de la Heylux, sunt sigura 100%, pentru ca e singurul studio de videochat din tara care ofera pana la 80% comision din castiguri si plata la zi, iar acest lucru atrage orice fata care vrea sa lucreze in acest domeniu. Si nu le condamn, pentru ca si eu-s una din acele fete.

  Si eu sunt model de videochat la Heylux Iasi si stiu cat de mult poate sa te ridice acest studio ca si persoana. Pe mine ma ajuta mult cu toate lucrurile importante in viata mea, pe orice plan ma simt implinita. Nu doar cel financiar, pentru ca acesta e cel mai putin important la un moment dat.

  Sau poate pentru mine e mai putin important, nu stiu. Desigur ca banii sunt o necesitate, am nevoie de ei si normal ca vreau cat mai multi, dar cand ajungi la un nivel precum acesta la care sunt eu, te intereseaza si alte beneficii pe care ti le poate oferi studioul.

  Asa cum m-a interesat pe mine care este castigul meu in viata cu Heylux. Si am constatat ca este unul foarte mare. In primul rand, eu nici nu stiam engleza sau franceza prea bine pana sa vin la Heylux, dar ei m-au primit chiar si asa si m-au ajutat cu cursuri specializate de limba engleza si franceza si chiar si pe alte domenii am avut de invatat.

  Dupa cum vezi, este un plan al vietii mele in care ma dezvolt, asa ca nu doar banii sunt cei care te-ar face fericita la Heylux. Faptul ca lucrez intr-o echipa de femei geniale care ma ajuta non-stop si ma inteleg, faptul ca ma maturizez aici si stiu ce vreau de la viata, faptul ca… oh, sunt multe fapte.

  Da, castig eu 650 de lei zilnic la Heylux, dar ar mai fi contat asta daca eram nefericita? Nu. De aia zic ca ma bucur ca pot fi si fericita in acelasi timp la Heylux, e chiar important pentru mine sa stiu ca ei ma ajuta sa ma dezvolt. Uite, cu ajutorul lor am facut chiar si o rata pentru casa, ma ajuta sa am succes, ma motiveaza cu bonusuri saptamanale. Cine face asta?

  Aici sunt in siguranta, am parte de discretie si legalitate si transportul este asigurat in fiecare zi, asa ca eu chiar nu am de ce sa-mi fac griji. Ma ajuta sa devin mai frumoasa, atat pe interior, cat si pe exterior. Si consider ca nu exista beneficiu mai ok decat acesta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img