More
  AcasăHeyluxCe faci dacă apare o rivalitate cu un alt model?

  Ce faci dacă apare o rivalitate cu un alt model?

  De cele mai multe ori, modelele lucrează foarte bine în studio. La Heylux promovăm mult armonia, buna înțelegere între toate colegele de aici. Uneori însă, se mai întâmplă ca unele fete să aibă ceva una cu alta. De exemplu, una vrea camera celeilalte. Sau întârzie prea mult la machiaj și încurcă modelele de după ea. Sau ajung să se certe de la membri, care e subiect sensibil pentru ele. 

  Așa apar câteodată rivalități între anumite fete, lucru care nu e ok pentru nimeni. Nici pentru ele, nici pentru membri, nici pentru studio. Hai să-ți explic mai în detaliu cum văd eu lucrurile!

  Evită certurile ca să nu pierzi degeaba bani

  Imediat cum începi să te cerți cu cineva, pierzi bani. În loc să te concentrezi la job, la ce faci la program, stai cu gândul la nu știu ce model. Că fata aia a zis, că ți-a făcut, că a dres etc. Îți faci o mulțime de nervi și stai bosumflată toată ziua. 

  Normal că membrii văd asta și nu mai au chef să stea cu tine, să-ți dea bani. Nici guestii nu-ți mai intră în cameră. Plus că te enervezi tu, îți dă o stare proastă și nu cred că-ți place asta. 

  Cel mai isteț lucru pe care poți să-l faci e să eviți orice fel de ceartă. Cum? Uite câteva metode:

  1. Dacă e posibil, lasă de la tine. Se poate ca și altă fată să aibă o zi proastă, să fie de iritată de ceva, de o problemă personală. S-ar putea ca, dacă o lași în pace, să-i treacă și să uite cu totul conflictul. 
  1. O altă variantă e să discuți calm cu ea. E posibil ca la mijloc să fie o neînțelegere. Dacă îi explici cum vezi tu lucrurile și ce s-a întâmplat cu adevărat, dai șanse unei clarificări. N-ai de unde să știi ce a văzut sau a auzit ea. Mai bine încerci să vorbești deschis despre asta.
  1. Chiar dacă un alt model te-a supărat cu ceva, amână discuțiile pe a doua sau a treia zi. În felul ăsta te mai calmezi și tu. O să vezi că, în unele cazuri, lucruri care ți se păreau extrem de enervante își pierd din intensitate sau chiar le uiți. Plus că eviți cuvintele prea dure care se spun de obicei la nervi. Mai bine reiei subiectul când ești mai calmă, mai senină.
  1. Discuți cu trainera ta. Mai ales dacă e o situație ce ține de machiaj, de cameră sau de orice altceva tehnic, e bine să apelezi la colegele mele. Ele sunt foarte de treabă și vor veni cu o soluție rațională. Uneori e chiar mai bine să discute altcineva cu un model care te-a deranjat decât să o faci tu. 
  1. Pune limite altui model dacă întrece măsura. Sunt situații în care un alt model te consideră rivala ei. Pentru că i-ai luat un membru sau arăți mai bine sau cine știe ce motiv. Dacă vine fata aceea la tine nervoasă și te acuză de ceva nedrept, cel mai bine e să-i răspunzi cu calm. Iar dacă te simți jignită de ce spune, pune-i limite. Dă-i de înțeles că nu admiți să întreacă măsură. 

  Din experiență îți spun că, în 90% din cazuri, lucrurile se opresc aici. Rivalitățile vin și pleacă. Uneori, chiar fete care au avut neînțelegeri, dacă discută deschis despre ele, devin pe urmă prietene. În celelalte 10% din cazuri intervine managementul Heylux și, prin discuții deschise, rezolvă cazurile. 

  Așadar, și din punctul ăsta de vedere poți să fii liniștită. Când îți vezi de treaba ta, de câștigurile tale, nu prea ai treabă cu nimeni. Pentru orice tip de situație, de neînțelegere există soluție și o să fie bine. 

  Liniștea ta e principala noastră preocupare și ne pasă de armonia din studio. Dincolo de orice, gândește-te doar la bani, la contul tău. Acolo e recompensa faptului că ești o fată isteață, ambițioasă, care știe să stea departe de mici rivalități.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img