More
  AcasăLucky StudioDe cand m-am angajat in videochat la Lucky Studio, am multi bani,...

  De cand m-am angajat in videochat la Lucky Studio, am multi bani, dar si timp liber

  N-ai visat vreodata sa ai un job care sa te ajute sa ai ambele lucruri, adica si bani si timp liber sa cheltui banii? Ca multi oameni care castiga bani, petrec majoritatea timpului la job si viata trece pe langa ei, nu au timp de nimic. Nu ar fi ideal sa le ai pe amandoua, cum este cu jobul de la Lucky Studio, de exemplu?

  Pentru ca e foarte rar sa te bucuri de un asemenea job. Majoritatea spun ca e un job de vis, un job greu de obtinut… pentru ca atata lume spera sa il aiba, incat pare imposibil la un moment dat. Tu stii asta, daca ai lucrat vreodata, sigur stii. Esti constienta cat se munceste pentru 1000 de lei lunar, daramite pentru mai mult.

  Ca sa ai multi bani la Lucky Studio, nu trebuie sa muncesti asa mult

  In general, ca sa ai multi bani de pe urma jobului, trebuie sa nu prea mai ai viata personala. Cam toti angajatorii care dau ceva mai multi bani, iti cer sa vii la munca exagerat de multe ore. Iar tu, din nevoia de a avea bani, faci asta si lasi viata sa treaca pe langa tine.

  Eu am noroc ca nu trebuie sa fac asta si ma pot bucura de viata mea cat inca sunt tanara. Cu ajutorul studioului Lucky Studio din Iasi, bineinteles, ca daca nu ma angajam aici, visam si eu la acest tip de job “ideal”. Poate sa para foarte greu de crezut, dar pe cat de greu pare, pe atat de adevarat e.

  Lucrez doar 8 ore pe zi la Lucky Studio, da, si fac asta pentru sume nu de 10-50 de lei pe zi, ci pentru sume de peste 300-400 de lei zilnic, chiar si pana la 800 de lei. Si nu, nu lucrez non-stop, ci am dreptul la doua zile libere, pe care eu le aleg. Deci, e total relax la Lucky Studio.

  Ma bucur ca vin relaxata la jobul de la Lucky Studio

  Asa, pot sa spun ca am multi bani, dar am si timp sa ma bucur de ei. Mai ies la o cafenea, la spa, la shopping, mai intr-un club, mai intr-o vacanta, ceva… altfel e viata mea. Vreau sa spun ca nu stau mereu in stres si-n griji. Lucky Studio e Lucky Studio, iar viata mea personala e viata mea personala. Dupa ce ies de la studio, ma duc si ma relaxez, las munca deoaparte. Asta pentru ca jobul imi permite asta!

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img