More
  AcasăHeyluxLegalitatea, discretia si castigurile sunt garantate 100% la Heylux

  Legalitatea, discretia si castigurile sunt garantate 100% la Heylux

  Oricat de mult imi plac banii, castigurile mari si distractiile, niciodata n-am cautat metode ilegale prin care sa le am. Mie jobul in videochat mereu mi-a suras, dar n-am vrut sa fac o greseala sa ma angajez intr-un studio unde se intampla ceva ilegal, de asta am avut grija cand m-am angajat la Heylux Iasi.

  Voiam sa ma asigur ca m-am angajat intr-un studio unde legalitatea si corectitudinea primeaza inainte de toate. Daca aceste doua lucruri sunt prezente, castigurile vor veni de la sine. Dar eu vedeam mai importante cele doua lucruri mentionate mai sus, pentru linistea si siguranta mea.

  Contractul de la Heylux este absolut legal si corect. Sunt in siguranta

  Asa iti spun si tie, daca vrei sa te angajezi ca model de videochat: nu te lasa pacalita de niste reclame dragute sau de niste cuvinte, ai grija ce studio alegi. Ca se pot intampla lucruri ilegale chiar si in studiouri de videochat, nu te gandi ca nu. De exemplu, poti gasi lucruri ilegale in contractul de munca, in conditiile de munca, cine stie.

  Eu am cautat sa am un contract de munca 100% legal, care sa fie inregistrat, care sa imi fie de ajutor si-n viata de zi cu zi, si sa fie si discret in acelasi timp. De asta ma bucur zilnic la Heylux: contractul este fix pe placul meu, pot renunta oricand la job fara alte clauze ascunse (desi n-am motive s-o fac) si imi ofera multa confidentialitate.

  Adica nicaieri in contract nu se mentioneaza ceva de videochat, asadar daca il vede cineva, e total ok, nu poate afla ce fac eu. Conteaza si corectitudinea cand vine vorba de videochat, de asemenea, pentru ca vorbim de castiguri mari.

  Imi primesc imediat toti banii castigati din videochat

  Uite, eu am in fiecare zi un castig care variaza intre 300 si 640 de lei la Heylux. Daca cei de la studio nu ar fi corecti, nu mi-as mai primi banii in fiecare zi, asa cum mi s-a promis. Ar aparea scuze, anulari, tot felul de chestii, sunt sigura ca ti s-a intamplat si tie macar o data.

  Si te incurca, nu? Ca te bazezi ca-ti primesti banii corect, pana la ultimul leu. Am noroc ca primesc chiar si ultimii banuti castigati la Heylux, nimeni nu este incorrect cu mine aici. Si stii ce? E mult mai placut sa ma bucur de castigurile mari pe care le am stiind ca lucrez intr-un domeniu legal si corect, unde ma bucur de multa libertate si confidentialitate.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img