More
  AcasăPreziosaMunca la Preziosa imi ofera satisfactie financiara si orice vacanta in Europa...

  Munca la Preziosa imi ofera satisfactie financiara si orice vacanta in Europa vreau!

   

  Se tot spune ca nu le poti avea pe toate in viata, insa tind sa contrazic aceasta zicala. Pentru ca nu-s multe lucruri pe care le vreau de la viata, sunt doar cateva si bune, iar norocul meu este ca jobul de la Preziosa sa mi le ofere cu brio. Asadar, nu exista pentru mine notiunea de a nu avea. Am totul.

  Am pentru ca am stiut ce sa aleg, am pentru ca m-am angajat la cei mai profesionisti din domeniul videochatului. Dar, inainte de toate, AM pentru ca am ales videochatul ca domeniul care sa ma reprezinte si care sa-mi aduca un viitor, in ciuda tuturor vorbelor rautacioase.

  Lucrez la Preziosa si nu-mi pasa de vorbele rele, oricum eu am de castigat

  Mie, sincer, nu-mi pasa si nu-mi va pasa niciodata de ce spun altii despre acest domeniu, atata timp cat pentru mine e ce trebuie. Tot ce eu mi-am dorit vreodata au fost bani si vacante, sa calatoresc peste tot.

  Aceste lucruri sunt greu de obtinut in mod normal, daca stai sa te gandesti la ce situatie economica are tara asta. Uite aici vei vedea inca un motiv pentru care eu si restul romancelor care lucram la Preziosa preferam videochatul. Decat sa ne plangem de mila si sa ne resemnam cu ce avem, mai bine facem in asa fel incat sa nu ne lipseasca nimic.

  Am ajuns la maximul de satisfactie financiara cu locul de munca din videochat de la Preziosa, din toate perspectivele. Sunt platita la timp, dupa fiecare tura de munca, si platita in mod corect. Am parte si de asa zisele bonusuri de performanta, care si alea sunt de obicei peste 1000 de lei.

  Am ajuns la cote maxime cu acest job, e ce-mi trebuia dintotdeauna

  In vreme ce mie mi-e usor sa castig 100 sau 200 de dolari intr-o zi la Preziosa, altii poate isi doresc sa aiba banii acestia dupa mai bine de jumatate de luna de munca. Deci, in cazul acesta, evident ca vacantele sunt mai usor de obtinut, cand eu am intr-o zi cat unii intr-o luna.

  E de ajuns sa pun banii deoparte dupa vreo saptamana sau doua lucrate la Preziosa si imi permit o vacanta de vis in Europa si banii tot nu mi-ar lipsi. Este vorba de un statut financiar la care am visat mereu sa ajung.

  Deci, uite ca se poate sa ai totul in viata. Eu am, cel putin. Cand am ales sa fiu model de videochat la Preziosa, practic am ales sa am cele mai bune lucruri in viata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img