More
  AcasăAngajari videochatCu Lucky Studio nu trebuie sa mai muncesc din greu niciodata!

  Cu Lucky Studio nu trebuie sa mai muncesc din greu niciodata!

  Foarte multa lume este familiarizata cu meseria de agent de vanzari, dar nu toti stiu ce inseamna acest job in sinea sa. Acum un an, m-am lasat pacalita de un anunt care spunea ca ofera castiguri de peste 2.000 de lei pe luna, program flexibil si toate cele. Daca nu descopeream Lucky Studio Iasi, probabil ma lasam si azi pacalita de acel angajator.

  Povestea a inceput acum un an, cand imi cautam de munca si am vazut ca o agentie de telefonie mobile cauta agenti de vanzari. La interviu mi s-a spus ca este foarte usor, ca nu va trebui sa fac munca de teren si nu va trebui sa plec din magazin, iar programul va fi pana la ora 16:00 dupa amiaza, de la ora 9 dimineata (cand, de fapt, munceam de la 7 dimineata pana la 7-8 seara)

  Nu toti angajatorii sunt sinceri precum Lucky Studio Iasi

  Angajatorul m-a mintit cu atata seninatate, incat am crezut. Dupa ce m-am angajat, insa, am constatat ca salariul nu era decat 1.000 de lei, iar cealalta 1.000 de lei trebuia sa o obtin din bonusuri, asta daca aveam vanzari. Si ghici ce, pentru a avea vanzari, trebuia sa merg din usa in usa. Asta in contextul in care mie la interviu mi-au spus ca o sa stau doar in magazin.

  Si uite asa m-am lasat pacalita de o agentie de vanzari, la care n-am ajuns niciodata sa am 2.000 de lei lunar, apropo. Sa nu mai zic ca induram frigul, ploaia, noroi pe picioare si pe haine, si foarte urate tratamente din partea angajatorului.

  Din fericire pentru mine, TOTUL A LUAT SFARSIT cand am descoperit un studio de videochat din Iasi, numit Lucky Studio. Acesta mi-a demonstrat ca exista angajatori care, in momentul in care promit ceva la interviu, se tin de cuvant.

  La Lucky Studio castig bani zilnic si totul e diferit fata de celalalt job

  Trebuie sa spun ca la inceput nu prea aveam incredere. Mai ales cand mi s-a spus ca voi castiga intre 300 si 800 de lei din videochat. Dar, dupa ce am inceput sa muncesc si sa incasez banii castigati la sfarsitul turei, totul s-a schimbat.

  Si ma bucur ca aici am descoperit un job in Iasi asa cum trebuie. Aici am propria camera, nu trebuie sa plec pe teren si nu trebuie sa muncesc fizic in frig sau ploaie. Aici am parte de confort, liniste, si totul se intampla online. Socializez pentru multi bani, mai exact.

  Iar aici nimeni nu m-a mintit. In studio lucreaza doar femei si avem parte de respect absolut, dar si discretie. Ne bucuram de un job care ne ofera si transportul gratis, si training specializat, dar si make-up in fiecare zi. Totul imi este asigurat la studio, eu doar stau online cate 8 ore si dupa imi iau banii. In sfarsit, un job in Iasi asa cum merita o femeie, la Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img