More
  AcasăHeyluxOrice castig la Heylux imi poate garanta un viitor cat mai frumos

  Orice castig la Heylux imi poate garanta un viitor cat mai frumos

  Cu castigurile de la Heylux Iasi sunt tot mai aproape de un viitor frumos, in care n-o sa mai trebuiasca sa ma mai uit la etichete atunci cand intru intr-un magazin. Oricum nu mai fac asta de cand sunt model de videochat la Heylux. Am atat de multe castiguri pe fiecare zi, incat in majoritatea timpului merg la shopping in mall si-mi cumpar tot ce-mi place, fara sa ma uit la eticheta sa ma minunez.

  Daca vad o geanta la 750 de lei si-mi place, o iau pur si simplu. De fapt, nici nu ma uit la cat costa, aflu la casa, cand urmeaza sa platesc. Atat de mult am incredere in banii pe care ii castig la Heylux, incat nici nu ma intereseaza preturile. Asta pentru ca stiu ca trebuie sa am neaparat vreo 4000 de lei cu mine cand merg la shopping.

  4000 de lei saptamanal la Heylux sunt ceva cu ce-s obisnuita

  Si acesti 4000 de lei nu sunt bani chinuiti…cum sa-ti spun, adica nu-s bani castigati cu foarte mult efort. Nu te gandi ca-s toti banii mei castigati intr-o luna la Heylux, asta ar fi absurd. In fiecare luna, am cate o saptamana pe care o aleg fiind drept saptamana de shopping.

  In acest fel, imi permit sa dau cate 4000 de lei in fiecare luna pentru shopping sau chiar mai mult uneori. Pentru ca acesti bani ii castig intr-o saptamana lucrata la Heylux, nu intr-o luna.

  Sa fiu mai explicita… castigurile de la Heylux sunt intre 400 si 2000 de lei/zi. In fiecare zi am sansa sa am castiguri tot mai mari. Adica fiecare zi reprezinta o oportunitate pentru mine.

  Bonusul oferit de Heylux imi poate dubla castigurile

  Daca astazi am castigat 500 de lei, maine ma straduiesc sa castig 600. Pentru ca pot si am ocazia, Heylux imi ofera toate conditiile in care sa castig acesti bani. Gratie faptului ca am castiguri zilnice, la sfarsitul saptamanii se aduna castigurile acestea si mai primesc si-un bonus.

  Asa imi permit eu sa dau mai mult de 4000 de lei la shopping, pentru ca saptamana viitoare o sa castig altii si tot asa. In mod normal, un program de munca de la Heylux este format din 5 zile de munca, dar eu prefer sa lucrez 6.

  Ma simt mai bine, pentru ca am castiguri mai multe. Am cate 500 de lei de obicei, iar in 6 zile asta inseamna 3000 de lei, iar bonusul pentru acest castig este si el foarte mare. Uite asa ajung eu la Heylux la castiguri de peste 4000 de lei intr-o saptamana, normal ca in acest fel ma apropii de un viitor in care o sa fac lucruri marete.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img