More
  AcasăAngajari videochatLa Heylux, transportul si cazarea unui model de videochat sunt gratis

  La Heylux, transportul si cazarea unui model de videochat sunt gratis

  De cat timp caut eu asa un job, care sa-mi ia grijile intr-o clipa, ca si cum mi le-ar lua cu mana si le-ar arunca departe de mine! N-am stiut dintotdeauna ca viata in Iasi poate fi grea atunci cand voi fi de una singura, pentru ca parintii mei mereu mi-au usurat munca atunci cand locuiam cu ei. Dar este epuizanta, obositoare… si daca nu era Heylux, poate eram pe punctul de a ma muta din tara.

  Am crezut ca voi sti cum sa fac fata, dar toata galagia si aglomeratia din Iasi se amestecau cu stresul si anxietatea mea si nu ma facea sa ma simt deloc bine. Aveam nevoie de un job in Iasi care sa-mi ofere liniste, sa pot face fata la toate aceste lucruri cu calm.

  Heylux mi-a garantat cazarea in primele luni + transportul zilnic

  Spre exemplu, nu mai suportam fugitul in fiecare dimineata dupa autobuze si tramvaie ca sa pot ajunge la munca. Stresul ca e aglomeratie si voi intarzia, imbulzeala din autobuze si mirosurile neplacute, grija ca nu voi avea destui bani sa platesc chiria luna urmatoare si tot asa.

  Macar de aceste lucruri voiam sa scap, sa mi se ia de o grija. Intamplarea a facut ca Heylux sa-mi apara ca printr-o minune in viata. Din autobus vazusem un afis intr-o zi, pe o straduta din Iasi. Spunea ceva de angajari in videochat si de multi bani, dar n-am apucat sa vad prea multe detalii.

  Am apucat sa vad numele Heylux si atat. Am cautat pe net si de acolo a inceput totul: interviul, angajarea si asa mai departe. Primele lucruri de care m-a scapat Heylux au fost cazarea si transportul. Cand le-am spus problema mea, fetele de la Heylux mi-au explicat ca studioul ofera cazare gratuita in primele luni.

  Scap si de griji, castig si intre 400 si 2000 de lei zilnic din videochat

  Ca au o vila in centrul Iasiului si pot sta linistita acolo cat vreau, si ca pe langa asta mi se va oferi si transport la munca si inapoi. Adica gata cu fuga, cu trezitul mai dimineata sa pot ajunge la munca la timp.

  De fiecare data, cate o masina de la Heylux vine cu o soferita care ma conduce la studio apoi ma aduce inapoi unde stau, in siguranta. Si e mult mai misto asa, nu-s acestea singurele avantaje de la Heylux. Programul e si el foarte flexibil, doar cate 8 ore pe zi si aleg orice tura imi place, plus ca pe fiecare tura se castiga intre 400 si 2000 de lei, ceea ce e si mai marfa.

  Am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura, cum s-ar spune. Am si-un job misto din care castig multi bani, si siguranta ca am transportul si cazarea gratuite.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img