More
  AcasăPreziosaAngajatorii din Romania ar vrea sa fie mai mult ca Preziosa si...

  Angajatorii din Romania ar vrea sa fie mai mult ca Preziosa si mai putin ca ei insisi^^

  Mi-e foarte usor sa cred faptul ca toate companiile din Romania ar vrea sa lase putin garda jos, sa fie mai mult asa cum sunt studiourile ca Preziosa, Heylux, Lucky, si sa fie mai putin din asa cum sunt ei la momentul actual. De ce mai putin din asa cum sunt ei? Ahh, ca platesc prost, conditiile de munca sunt … baaad, nasoale, orele de munca lungi? Doooh.

  Si acestea sunt doar cateva din problemele pe care le au companiile din Romania, in general. Acestea sunt doar lucrurile de baza la care toata lumea se gandeste atunci cand se angajeaza: banii, conditiile de munca si orele de munca. Dar sunt lucruri pe care poate altii si le doresc foarte tare si nu le-ar avea niciodata la un job obisnuit.

  Dar la Preziosa ar putea sa le aiba, spre exemplu. Cata lume nu face naveta si da o multime de bani pe transport, sau pe chirie? La Preziosa esti scutita de aceste lucruri, de exemplu, fiindca studioul ofera transportul pe gratis, cu masini detinute de catre studio si soferite care sa se ocupe de transport, chiar si cazarea e gratuita in primele 2 luni.

  Angajatorii din Romania nu ofera nici 10% din ce ofera Preziosa

  Cati angajatori din Romania sunt dispusi sa faca toate lucrurile pe care Preziosa le face deja? Niciunul. Cum sa nu ma gandesc ca toti ar vrea sa se compare cu Preziosa? Mai e un lucru. Ei si-ar dori sa se compare, dar diferenta este ca nu se pot compara oricum niciodata.

  Din primii tai pasi la Preziosa vei sti ca ai ajuns in cel mai potrivit loc. Vei primi banii la zi, cu sume intre 400-2000 de lei, vei primi bonusuri in fiecare duminica (60-9000 de lei), vei avea doar 8 ore de munca pe zi, pe ce tura vrei tu, cu cate zile muncitoare vrei tu, adica tu iti faci programul.

  Totodata, vei lucra in lux, in conditii premium, unde totul este la cel mai inalt nivel, pana si lustrele pe care Preziosa le foloseste sunt pretioase si foarte scumpe, care dau impresia ca te afli intr-un palat al printeselor. Se ofera chiar si sedinte lunare gratuite la cele mai exclusiviste saloane din Iasi, manichiura, pedichiura, spa, chiar si make-up gratuit in fiecare zi.

  Si nu in ultimul rand, Preziosa are doar angajate fericite. Fetele care lucreaza aici sunt 100% multumite de bani si de tot. Cati angajatori se pot lauda cu asa performanta?

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img