More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Melanie: angajarea la Lucky Studio

  Jurnalul lui Melanie: angajarea la Lucky Studio

  Când am început eu să lucrez în domeniul videochat-ului, nu era încă o meserie la modă. Acum nu este greu să găseşti pe cineva, în special studente, care sunt angajate aici. În 2012, însă, deşi era disponibil în România de ceva timp, putem spune că se afla încă la inceput de drum. Nu foartă multă ştia de el, aşa că atunci când am auzit de asta, deşi eram hotărâtă să fac pasul (îmi pierdusem locul de muncă la banca în care lucram şi nu găseam nimic satisfăcător), mă gândeam că având aproape 27 de ani, nu am şanse prea mari. Deşi nu eram grasă per se, eram cu siguranţă mai plinuţă decât un fotomodel, iar anunţul tocmai asta căuta: „modele”.

  Am zis că nu am nimic de pierdut, decât vreo ora cât mi-ar fi luat drumul şi interviul. „Cu siguranţă e mai bine decât să stau în casă o oră şi să-mi plâng de milă”, mi-am zis. Aşa că mi-am luat inima în dinţi şi m-am programat pentru un interviu.

  Doamna care m-a primit la intrarea în Lucky Studio era mai mult decât cumsecade. Am profitat de acest lucru şi am rugat-o să-mi spună din prima care sunt şansele mele: nu am forme 90 – 60 – 90, curând urmează să împlinesc 27 de ani, timpul trece şi va ţine tot mai puţin cu mine. Managera m-a liniştit spunându-mi că nu contează vârsta, atâta timp cât ai peste 18 ani şi poti dovedi asta cu un act de identitate (deşi, bănuiesc că nici 90 să ai nu vor, hehe, dar n-am mai adus vorba de asta).

  Aceasta mi-a explicat de-a fir a par ce şi cum-urile meseriei de model de videochat la Lucky Studio şi mi-a plăcut tot ce am auzit. În condiţia în care eram şomeră de o lună şi ceva şi la locul de muncă anterior oricum nu câştigam cât mi-aş fi dorit, acum mi se punea pe masă o ofertă pe care nu o puteam refuza,  nici daca nu ma aflam într-o condiţie mai puţin bună.

  Viaţa mi-a surâs, în sfârşit. Coafură şi machiaj gratuit, accesul bărbaţilor interzis, salariul la zi şi, ce m-a atras cel mai mult – bonusul. Şi ce mai bonus! Pentru o perioadă de o lună, primeşti 1.720 de lei (preţul actual). Contractele sunt de o lună, trei luni, şase luni, un an, doi ani şi trei ani. Când am auzit de suma pentru trei ani, credeam că am intrat în sânul lui Avraam: 38.880 de lei. Şi asta pe lângă banii pe care îi primeşti în fiecare zi, între 300 şi 800 de lei.

  „OK, unde semnez?”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img