More
  AcasăDespre videochatAvantajele videochatului

  Avantajele videochatului

  Un loc de muncă ce îţi poate oferi un anumit standard de viaţă este foarte stresant – avocat, medic, om de afaceri, toate necesită sacrificarea timpului şi liniştii personale pentru un succes cât mai important în carieră.

  O excepţie mare o reprezintă videochat-ul. Din această activitate se câştigă mai mult decât decent şi rămâi şi cu destul timp pentru tine şi alte activităţi. Un model de videochat lucrează la Lucky Studio exact cât vrea. Există posibilitatea să lucrezi câte şapte sau opt ore pe zi ori part time, adică în jur de patru ore. Durata contractelor este şi ea foarte variată – trei luni, şase luni, un an, doi ani etc. Programul de la Lucky Studio contrastează cu programul normal de lucru, angajatele organizându-şi singure turele, alegând dacă să lucreze în ture de zi ori in ture de noapte, existând trei tipuri de ture posibile. Acest lucru le ajută foarte mult mai ales pe cele care sunt la facultate şi trebuie să lucreze pentru a se întreţine, însă au nevoie şi de timp pentru a participa la cursuri, pentru a face proiecte şi pentru a învăţa, rămănând şi cu timp liber.

  Programul petrecut aici nici măcar nu este obositor – nu vă imaginaţi că petreceţi câte opt ore stând pe un scaun ori in picioare în faţa unui monitor. Lucky Studio îşi încurajează angajatele să-şi organizeze locul de muncă într-un mod cât mai distractiv, putând să danseze, să cânte, să asculte muzică, să comunice cat mai liber cu persoanele care le sună. De asemenea, datorită faptului că persoanele acestea sunt mai mereu noi, este greu să te plictiseşti, doarece nu apare niciun fel de rutină.

  Un grup de femei laolaltă? Sigur trebuie să fie scandal, certuri şi invidii în fiecare zi, nu-i aşa? Nici pe departe. Dacă mai apare o ceartă, aceasta se rezolvă imediat, ambele părţi expunându-şi punctul de vedere în faţa managementului. Însă, acestea sunt cazuri foarte rare şi izolate. În general, fetele se înţeleg foarte bine. Şi de ce nu ar face-o? Majoritatea certurilor apar de la bani, însă toate caştigă foarte bine. Un alt factor major al apariţiei certurilor este stresul, care, la rândul lui, lipseşte complet.

  Încasând venituri atât de mari la Lucky Studio, fetele pot duce un stil de viaţă hedonist în timpul liber: piscină, shopping, cluburi, terase, cinema, excursii. Aceste lucruri iţi sunt practic interzise când ai un loc de muncă tradiţional. Din fericire, fiind model de videochat, dispui atât de timp liber, cât şi de banii necesari pentru a trăi dupa cum doreşti tu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img