More
  AcasăLucky StudioOfertă spontană de angajare

  Ofertă spontană de angajare

  Modă este pasiunea mea cea mare, trebuie să recunosc. Nu numai că îmi place să mă uit peste tot felul de reviste de modă din ţară şi din străinătate, dar de asemenea îmi şi place să mă îmbrac mereu în tendinţe şi să mă fac plăcută prin înfăţişarea mea în fiecare zi, atât la muncă, cât şi pe stradă şi la evenimentele la care particip. Cine sunt eu?

  O fată rebelă

  Eu sunt Anne. Da, este numele meu adevărat, deoarece bunicii mei sunt francezi get-beget, însă eu m-am născut în România şi continuu să locuiesc aici pentru că viaţa nu se poate să fie mai frumoasă de atât. Bani pot spune că am avut într-o oarecare măsură mereu, nu am dus lipsă de nimic, însă la un moment dat, pentru că eram rebelă, părinţii mei au renunţat la ideea de a mă mai monitoriza în permanenţă şi mi-au lăsat la îndemână alegerea de a face ce doresc în viaţă .

  Astfel şi banii nu mai erau atât de mulţi şi fiind tânăra şi cu capul în nori, am decis să încerc mai multe lucruri în viaţă. Pentru unele sunt mândră, pentru altele nu sunt neapărat încântată, dar este viaţa mea până la urmă. Aşadar, fără părinţi, într-un oraş că Iaşiul, m-am decis să mă angajez şi eu pe undeva. La început am făcut şi eu ce fac toate tinerele şi studentele din acest oraş, lucrează ca promoter, că ospătăriţă sau ca vânzătoare în vreun magazin din mall.

  O ofertă spontană de angajare

  Am stat ce am stat pe acolo, însă nu îmi convenea deloc situaţia financiară în care mă aflăm şi speram mereu la mai mult, aşa cum fusesem obişnuită acasă în familie. Într-o zi, pe când mă aflăm în magazinul unde vindeam produse, am fost abordată de o doamnă foarte stilată şi foarte la modă. Aceasta mi-a spus că sunt foarte drăguţă şi că ar fi păcat să îmi irosesc tinereţea şi energia într-un magazin simplu din mall, când aş putea chiar eu să fac asemenea vizite în cele mai luxoase magazine de unde să-mi cumpăr tot ce-mi doreşte inima.

  Ştiu că această abordare sună ciudat şi poate că vă gândeaţi că acea doamna era cine ştie ce altceva, dar mi-a spus că este managera studio-ului de videochat Lucky Studio Iaşi şi că este în căutare de modele pentru studio-ul ei. Mi-a mai spus câteva lucruri, mi-a lăsat o carte de vizită şi apoi m-am programat la un interviu să văd ce şi cum. Nu m-am angajat din prima la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi, pentru că eram prinsă cu jobul de vânzătoare, însă de îndată ce am putut să-mi dau demisia, am sunat-o din nou pe doamna frumoasă şi elegantă şi am intrat în familia modelelor Lucky Studio.

  Articolul precedent
  Articolul următor

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img