More
  AcasăHeyluxVrei un loc de munca unde sa castigi zilnic pana la 2.000...

  Vrei un loc de munca unde sa castigi zilnic pana la 2.000 de lei? Hai la Heylux!

  Ce alt job poate fi mai benefic decat acela care te multumeste din orice punct de vedere si care-ti aduce banii in fiecare zi, fara intarzieri, cu garantia ca vor fi mereu sume de peste 400 de lei? Fara niciun dubiu, este clar ca acesta este un loc de munca pe care femeile il vor de cand lumea. Si, din intamplare, Heylux face angajari in videochat.

  E un loc de munca mai mult decat ideal. Sau cel putin, asta e opinia mea, poate gresesc. Dar nu sunt oarba, pot sa vad cu ochii mei cand un job nu este in regula, si daca lucrez de mai bine de jumatate de an la Heylux, eu zic ca as sti pana acum ce e pentru mine si ce nu.

  Toate locurile de munca m-au plictisit, pana la cel de la Heylux Iasi

  videochat heylux iasi
  videochat heylux iasi

  De obicei, nici nu lucram atat de mult timp intr-un anume loc, pentru ca ma plictiseau cam toate joburile, sincera sa fiu. Femeile pot fi plictisite foarte usor, asta e clar. Eu imi pierd interesul foarte repede atunci cand nu sunt platita corespunzator pentru munca pe care o depun.

  Asta s-a intamplat si la ultimele mele 3 joburi, mi-am pierdut interesul atunci cand am vazut ca muncesc mai mult de 12 ore pe zi pentru sume care nu ajung nici macar pana la 1500 de lei lunar. Ce, muncesc doar ca sa ies din casa si atat?

  Pentru ca daca era sa fac un calcul, cheltuielile lunare ajungeau sa fie cam cat salariul meu, deci n-aveam niciun beneficiu de la vechile joburi. Tu ce parere ai? Ai vreun beneficiu daca lucrezi undeva anume si castigi numai banii cu care sa “supravietuiesti”?

  Tu ai indrazni sa lucrezi la Heylux, unde castigi zilnic peste 400 lei?

  videochat heylux iasi
  videochat heylux iasi

  Cred ca stii foarte bine raspunsul. Iar acum, vorbind despre jobul de la Heylux, toata lumea stie despre acest studio ca este cel mai bun din Iasi. De asemenea, este vorba si de videochat, desigur, pentru ca in ultimii ani numai acest domeniu a reusit sa ajute femeile cu situatiile lor financiare mai dificile.

  Si…sa-ti spun un mic secret:  la Heylux este prima data cand am reusit sa castig atatia bani, in toata viata mea. E prima data cand castig bani in fiecare zi, pana la 800 de lei, si ii primesc tot in aceeasi zi. Pana acum asteptam cate o luna pana la bani si nici atunci nu eram sigura ca ii primeam corect.

  Aveam mereu probleme cu corectitudinea, iar acum de cand am acest loc de munca la Heylux Iasi nu mai exista asa ceva:  castig din videochat intre 400 si 2.000 lei zilnic. Ce zici, te bagi?

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img