More
  AcasăPreziosaCe crezi ca inseamna pentru mine sa fiu model de videochat la...

  Ce crezi ca inseamna pentru mine sa fiu model de videochat la Preziosa?

  Hai sa vorbim sincer si direct despre domeniul videochatului si-o sa fac asta din prisma unui model de videochat la Preziosa. Fac asta pentru ca am tot auzit pareri impartite despre videochat si unele nu mi-au placut, recunosc. Dar nu mi-au placut din cauza ca oamenii vorbesc in necunostinta de cauza, nu de altceva.

  Pentru ca eu, fiind model de videochat la Preziosa, altfel vad situatia, vad ce inseamna sa lucrez in acest domeniu. Asa ca nu-s de acord cu oamenii care isi dau cu parerea fara ca macar sa stie despre ce e vorba, fara macar sa fi lucrat o singura zi ca model de videochat.

  Crezi ca tot ce se spune despre videochat este adevarat 100%?

  model videochat preziosa
  model videochat preziosa

  Poate am luat-o personal, intr-un anume fel, dar asa sunt eu. Ca oamenilor le e usor sa judece si sa critice ceva ce nu le convine, dar asta nu inseamna ca spun neaparat lucruri adevarate, nu? Sau tu crezi ca oamenii care stau si barfesc cu rautate si critica orice le sta in cale au o opinie 100% adevarata?

  Iti spun eu ca nu au, ba mai mult o fac din invidie, cred eu. Cred ca oamenii au ajuns sa fie invidiosi pe fetele care sunt modele de videochat, pentru ca acestea ajung sa se realizeze in viata mult mai usor si mai repede decat oricine. Multi oameni muncesc ani de zile si-un model de videochat la Preziosa castiga cat castiga altii dupa ani si ani de munca.

  Asta e realitatea, poate sunt rautacioasa acum, dar chiar asta e realitatea. Un model de videochat la Preziosa are tot ce vrea, ce nu este de invidiat in asta? si are tot ce vrea pentru ca stie cum sa-si foloseasca frumusetea in avantajul ei. Eu, prin frumusetea si zambetul meu castig bani usor la Preziosa, deci de ce as face altceva?

  Chiar n-ai idee cat de util imi este locul de munca de la Preziosa Iasi

  model videochat preziosa
  model videochat preziosa

  Si nu-s frumoasa de zici ca vai Doamne, sunt simpluta. Asta ca sa-ti faci o idee despre cat de usor e jobul de la Preziosa, cat de frumos si cat de nedrept judecat. Bine, ca n-am auzit pe nimeni sa spuna ceva rau de Preziosa, ci de videochat in general, dar am vrut eu sa lamuresc ca la Preziosa nu e asa.

  Sa fiu model de videochat la Preziosa inseamna sa merg in fiecare zi intr-un studio frumos decorat, chiar super, sa dau cateva zambete si vorbe si sa-mi asigur viata cu castiguri de milioane. Prefer sa fac asta inaintea oricarui alt lucru.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img