More
  AcasăHeyluxDupa 10 luni la Heylux, castig deja enorm din videochat in Iasi

  Dupa 10 luni la Heylux, castig deja enorm din videochat in Iasi

  Luna aceasta se implinesc 10 luni de cand m-am angajat ca si model de videochat la Heylux si-s foarte mandra de mine. Sunt mandra pentru ca aceste 10 luni au fost primele din viata mea in care chiar am simtit ca evoluez, ca fac ceva cu viata mea, nu ca stau pe loc.

  Daca nu m-as fi angajat la Heylux Iasi, probabil si acum lucram ca si vanzatoare in mall, pentru 1130 de lei, de la 8 pana la 10 seara. Nu era de ajuns ca munceam toata ziua de dimineata pana seara, uneori chiar si duminica, mai si castigam foarte putin. Asa cum primeam banii, asa repede se si duceau.

  Fara Heylux, si-acum as fi stat pe un salariu de 1100 lei lunar

  Nici nu stiu pe ce se duceau, uneori. Imi tot faceam planuri si planuri, imi spuneam ca am de platit una alta, iar dupa ce terminam de platit totul, constatam ca nu mai am in buzunar decat 100-200 de lei, maxim. Cu acesti bani, ieseam de 2-3 ori la un suc cu niste prieteni si atata.

  D-asta spun ca simteam ca stagnam, ca nu faceam nimic inainte. Mergeam la munca, veneam acasa, mergeam la munca, veneam acasa. Nimic special, vezi? Banii se duceau, nici nu simteam mare diferenta. Oboseala deja se simtea, evident, ca la 22 de ani ma simteam ca si cum aveam 40.

  Nu aveam chef de nimic, de prieteni sau iesiri… Munca ma facea sa nu vreau nimic decat sa stau acasa in timpul liber. Si-ar trebui sa fie invers, de fapt, pentru ca munca te ajuta sa evoluezi, sa formezi o cariera. Eu constatam ca doar munceam sa traiesc. Cum sa evoluez cu 11 milioane lunar? Ha, ce gluma buna:))

  Acum pot sa castig multi bani din videochat in Iasi

  Noroc ca am deschis ochii la timp si m-am angajat ca model de videochat la Heylux cand a trebuit. Acum 10 luni am luat decizia asta si ma simt super multumita de ea. Pentru ca pana acum n-a fost inca o zi in care sa spun ca nu mai suport, ca vreau sa plec de la acest job, bla bla.

  Ba chiar am fost motivata sa vin mai mult, pentru ca sumele peste 280 de lei pe care le castig zilnic imi aduc venituri mai mari de 6.450 de lei lunar la Heylux si datorita acestui lucru, acum imi pot propune mult mai multe lucruri. E mult mai realizabil cand am bani :). Presimt c-o sa-mi fac o cariera frumoasa :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img