More
  AcasăAngajari videochatSunt una din norocoasele angajate de la Preziosa Iasi!

  Sunt una din norocoasele angajate de la Preziosa Iasi!

  Mult timp am avut impresia ca oricine poate sa faca videochat, de aceea nu prea m-a interesat in trecut. Nu stiam de ce castiguri este vorba si de ce conditii de munca se pun la dispozitie. Credeam ca toate studiourile de videochat sunt la fel, pana i-am intalnit pe cei de la Preziosa.

  Atunci cand am vrut sa ma angajez prima data la Preziosa, nu mai erau decat 4 sau 5 locuri disponibile, si abia atunci mi-am dat seama cat de dorit este acest studio de videochat si cat de mare e competitia. Daca mai erau atat de putine locuri, inseamna ca fetele se angajau in numar mare la studio, nu?

  Cand am vazut cate fete se angajeaza la Preziosa, am vrut si eu

  Asta insemnand ca este un studio foarte bun. Iar cand am vazut asta, am vrut neaparat sa vad cu ochii mei de ce fetele se angajeaza intr-un numar atat de mare la Preziosa. Voiam sa vad ce are asa special, asa ca m-am angajat si eu ca model de videochat aici. Dar o spun sincer, initial am crezit ca voi pierde locul.

  La cat de stransa a fost competitia, am crezut ca nu voi apuca sa vad pentru ce iubesc fetele jobul de la Preziosa. Din fericire pentru mine, am reusit sa ma angajez. Si desi am zis ca lucrez foarte putin, doar sa experimentez un nou domeniu, am tot ramas angajata la Preziosa de atunci.

  Pe cuvant ca si pe mine m-a mirat faptul ca nu mai voiam sa plec de la Preziosa. Am crezut ca va fi usor sa renunt, de obicei renuntam la orice job in Iasi care imi displacea. Insa, lucrand in studio la Preziosa, am realizat ca imi place, de fapt. Sa fiu zilnic machiata de o echipa de fete, sa mi se dea atentie, sa am parte de training, de intelegere si respect, de ajutor, de transport, de liniste si de un mediu de munca atat de primitor… atat de placut a devenit videochatul la Preziosa, incat nu imi mai doream sa renunt!

  Nu am motive sa mai plec de la Preziosa. Aici am tot ce vreau!

  Si in fond, de ce as fi facut-o? Mi-am demonstrat mie insami ca studioul de videochat Preziosa Iasi nu e precum celelalte. Acest studio se ocupa de fiecare model de videochat, ne ajuta pe fiecare in parte, primi bonusuri de performanta in fiecare saptamana, avem castiguri zilnice de peste 300 de lei si este atat de usor sa faci videochat!

  Deci, de ce-as vrea vreodata sa renunt la asta? Sincer, chiar ma bucur ca toata curiozitatea mea m-a impins aici. Pentru ca ma bucur de un job in Iasi la care tanjesc multe fete.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img