More
  AcasăHeyluxHeylux e singurul studio de videochat la care am primit bani la...

  Heylux e singurul studio de videochat la care am primit bani la interviu

  Prima data cand aud asa ceva in viata mea: bani primiti la interviu (fara nicio obligatie de angajare!). Desi sunt angajata deja ca model la Heylux, eu inca traiesc cu impresia ca acest job e prea bun sa fie real si inca visez. Pentru ca eu trecusem prin prea multe chestii naspa si dupa ce m-am angajat la Heylux Iasi parca prea devenisera toate bune dintr-odata.

  Totul mergea prost si apoi cu Heylux totul incepuse sa mearga bine. Normal ca aveam impresia ca-si bate cineva joc de mine:))) Asa a inceput totul: am auzit de Heylux de pe un forum de videochat si m-am dus la interviu. Chiar nu am stat prea mult sa ma gandesc, pentru ca prea aveam probleme cu banii.

  Am aflat de Heylux de pe un forum de videochat online

  Eram si in cautare de job, asa ca n-am stat sa pierd timpul. M-am dus, ca doar ce puteam pati? Daca nu-mi placea, nu ma angajam si gata. Dar m-am dus si m-au surprins cum nimeni nu m-a surprins vreodata. M-au primit cu foarte multa caldura, mi-au zambit foarte sincer si mi-au vorbit frumos.

  Pentru mine, asta a contat mai mult decat orice, pentru ca omenia e mai presus de toate. Si daca nu ma simteam primita acolo, nu mergeam. Aia era, ca doar joburi in Iasi mai sunt, nu s-or fi terminat ele aici. Dupa primire, mi-au dat si niste bani in semn de multumire ca am venit la interviu.

  Vreo 250 de lei, cam asa, dar fara nicio obligatie. Adica era decizia mea daca ma angajam sau nu, ei doar mi-au multumit ca am venit la interviu in acest fel. Normal ca dupa aia am vrut sa ma angajez, pentru ca parca prea ca acasa ma simteam, nu voiam sa ratez asta.

  Sincer, Heylux mi-a depasit toate asteptarile

  Apoi mi-am ales o camera care sa-mi placa mie si urmatoarele zile am fost la sedinta foto si asa am inceput. Dupa aia, au inceput sa apara castigurile mele zilnice de peste 400 de lei la Heylux si bonusurile saptamanale oferite de studio. Eram in extaz, asa a inceput bucuria mea, cu acest job in Iasi.

  Am primit si banii de pe bonusul de angajare si cate si mai cate. Cert este ca, de cand sunt model de videochat la Heylux, parca mi-a pus Dumnezeu mana in cap si-mi merge numai bine. Sunt super multumita, recomand!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img