More
  AcasăHeyluxDe cand lucrez in videochat la Heylux, problemele cu banii nu mai...

  De cand lucrez in videochat la Heylux, problemele cu banii nu mai exista

  De nenumarate ori am avut n probleme cu banii, datorii, nici eu nu mai stiu… Credeam ca asa trebuie sa fie in viata, cu suisuri si coborasuri, cu tot felul de dezamagiri. I mean, ma obisnuisem sa traiesc de la o luna la alta, mi se parea normal sa ma mai imprumut, sa nu am mereu bani pentru orice… Dar stii ce? Nu e normal deloc.

  Pentru ca acum lucrez la Heylux si vad ca asa ceva nu se intampla. Vad ca din acest job in Iasi am bani in permanenta, deci nu e obligatoriu sa fie si coborasuri in viata. Vad ca se poate si altfel ca model de videochat la Heylux, se poate sa-mi permit tot felul de rasfaturi, de iesiri, de vacante, nu e musai sa ma resemnez cu o viata plina de lipsuri.

  De cand sunt mdoel de videochat la Heylux, am numai de castigat

  Crede-ma, chiar nu e musai deloc sa stau sa ma chinui, cand se poate si altfel. Din moment ce am in fata sansa de a avea bani, de a evolua si de a ma indrepta catre un viitor frumos cu locul de munca de la Heylux, crezi ca se mai merita sa stau sa ma chinui? Deloc.

  Mi-a spus pana si-o prietena ca daca vreodata am sansa in viata sa am bani multi, sa profit de asta, pentru ca nu zice nimeni ca trebuie neaparat sa muncesc mult pentru castiguri. Daca se poate sa stau cat mai mult degeaba si banii sa vina, foarte bine. E pentru sanatatea mea, nu?

  De ce trebuie sa muncesc cu orele, cand la Heylux totul e semnificativ mai usor? De exemplu, la celelalte locuri de munca aveam castiguri mai mici de 15 milioane lunar, in timp ce la Heylux primesc cate 1500 de lei numai ca bonus in fiecare duminica.

  Castig bine si am o viata relaxata in Iasi

  Pana la urma, interesul meu e s-o duc bine in viata. Ce conteaza cum fac asta? Atata timp cat nu dau in cap nimanui si nu fur, e foarte bine ca-s angajata la Heylux. E o modalitate mai usoara de a castiga bani, foarte bine. Bravo mie, zic eu.

  Ce fete de varsta mea mai pot avea saptamanal castiguri de cate 4000 de lei, cum am eu la Heylux? Lunar, ajung sa castig aici niste sume pe care nici nu le pot numara bine. In acest context, crede-ma ca nu-mi mai pasa de altceva. Macar acum imi permit orice si nu mai am probleme de niciun fel cu banii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img