More
  AcasăHeyluxAfla cele 3 secrete prin care jobul meu in videochat la Heylux...

  Afla cele 3 secrete prin care jobul meu in videochat la Heylux e excelent

  Nici toate dovezile din lume nu m-ar fi facut vreodata sa cred ca voi avea viata perfecta, la care am visat mereu. Avand in vedere ca treburile stau cum stau in Romania, nu speram ca viitorul meu va fi asa cum mi l-am propus. Eram deja resemnata, pot sa spun, pana sa descopar un anume job in Iasi, la Heylux.

  Dupa ce am inceput sa lucrez in acest studio ca model de videochat, am descoperit secretul vietii perfecte. Prin 3 pasi simpli mi-am facut viata asa cum am visat mereu ca va fi. Cine-ar fi crezut ca banii vor avea cel mai mare rol in asta?

  Angajarea in videochat la Heylux a fost primul pas pentru o viata mai buna

  Iti vine sa crezi sau nu, primul pas si secret prin care viata mea a inceput sa fie perfecta este chiar Heylux si angajarea in videochat de aici. Din momentul in care m-am angajat la Heylux ca model de videochat, toate au inceput sa ia o alta intorsatura, sa se schimbe radical in bine.

  Bineinteles, asta pentru ca este vorba si de cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, lansat pe piata muncii chiar de echipa Lucky Studio. Daca nu era la mijloc un studio atat de profesionist, nu ar fi fost totul asa de perfect.

  Secretul unei vieti confortabile sunt banii, pe care ii castig zilnic la Heylux

  Al doilea lucru ce mi-a adus fericire in viata prin faptul ca a schimbat-o in bine sunt castigurile in videochat, banii pe care ii castig zilnic la Heylux. Exact, zilnic, ai vazut bine. In fiecare zi ma delectez cu castiguri intre 300 si 800 de lei la Heylux, fiind primul studio, alaturi de Lucky Studio, care a abordat acest sistem de plata la zi.

  Indiferent de suma pe care o castig, cei de la Heylux imi ofera banii la fiecare sfarsit de tura, in cea mai corecta maniera si pana la ultimul leu.

  Bonusurile si conditiile de la Heylux completeaza totul

  Ultimul, dar nu cel din urma secret care mi-a adus viata perfecta este ceea ce inseamna Heylux in sine. Mai exact, conditiile de munca pe care le am aici, serviciile de care am parte zilnic si bonusurile pe care acestia mi le ofera.

  Incepand de la amenajari frumoase si spectaculoase la studio, Heylux completeaza beneficiile cu aparaturi de ultima generatie si servicii precum cazare gratis, transport, make-up, sedinte foto si cursuri de limba engleza si franceza. Cu toate acestea, ma bucur si de bonusuri de performanta in fiecare duminica.

  Suma de la care incepe bonusul este de 300 de lei si ajunge pana la 2.500 de lei, asta ca sa nu mai spun si de bonusul de angajare atat de mare pe care l-am primit. Cum ar putea viata mea sa nu fie perfecta cu Heylux?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img