More
  AcasăHeyluxPentru mine, jobul in videochat la Heylux e o mare sansa

  Pentru mine, jobul in videochat la Heylux e o mare sansa

  Dintre toate lucrurile pe care as fi putut sa le fac in viata, am ales sa fiu model de videochat la Heylux. Am ales si, pentru surprinderea multora, o vad ca pe cea mai buna alegere din viata mea, din toate timpurile. Pentru ca aici m-am schimbat in bine, am evoluat, am crescut si am devenit ce sunt azi.

  Ce sunt azi, te intrebi? O domnisoara eleganta si increzatoare, pe picioarele ei, o femeie puternica, care a reusit sa munceasca pentru a avea propria locuinta, propria casa, si tot ce detin eu azi, fara ajutorul nimanui. E mare lucru in ziua de azi pentru o femeie sa fie pe picioarele ei, fara sa depinda de nimeni.

  Model de videochat la Heylux? Jobul in Iasi perfect!

  O vad ca pe ceva ce merita apreciat si laudat, asa cum merita si fetele care sunt modele de videochat. Ai impresia ca noi, modelele de videochat, suntem mai prejos? Tocmai ca asta e, NU suntem in niciun caz mai prejos. Pentru mine, dar si pentru fetele de aici, jobul de la Heylux este motivul pentru care ne mandrim in viata.

  Este lucrul datorita caruia am reusit sa realizam lucrurile la care altii inca viseaza. Asadar, da, jobul in videochat de la Heylux e cea mai mare mandrie a mea. Si nu pentru ca am castiguri intre 6000 si 20000 de lei in fiecare luna, ca orice model de la Heylux care-si da silinta poate sa aiba ce venituri vrea.

  Am invatat sa nu mai pun banii pe primul loc, pentru ca oricum ii castig in fiecare zi la Heylux, indiferent de ce as face. Dar, in schimb, pun pe primul loc amabilitatea cu care sunt tratata zilnic aici, respectul ce mi l-au aratat, care m-au facut sa realizez ca merit mult mai mult.

  Am castiguri enorme din videochat in Iasi

  Ma desconsideram foarte mult inainte de a fi model la Heylux, aveam foarte putina incredere in mine. Jobul acesta m-a facut tot ce mi-am dorit de la mine: o femeie. Sunt mult mai curajoasa, tin piept problemelor, nu mai sunt timida si plangacioasa, ba chiar din contra.

  Acum, oriunde merg sunt apreciata, pentru ca stiu cum sa ma impun si sa ma fac inteleasa. De ce? Pentru ca Heylux e un loc al femeilor, unde orice femeie poate fi cum vrea, poate face tot ce vrea, fara sa dea socoteala sau sa ceara voie cuiva. E locul unde sunt libera sa fiu eu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img