More
  AcasăPreziosaLa Preziosa castig de fiecare data mai multi bani din videochat

  La Preziosa castig de fiecare data mai multi bani din videochat

  Nimic nu se compara cu locul meu de munca pe care-l am la Preziosa, asta e clar. Imi tot spun zilnic ca acesta e maximul pe care il pot castiga, ca nu pot mai mult, si-n urmatoarea zi constat ca se poate mereu mai mult. Am inceput de la 60 de dolari zilnic si am ajuns la 400 de dolari, uneori 450 :”> Dar hai sa spunem 400 de dolari, sa fie numar rotund.

  Si n-au trecut 3 luni de cand sunt la Preziosa. As fi crezut ca o sa-mi ia mai mult timp sa castig atata, dar nu. In prima saptamana m-am invartit undeva intre 60 si 100 de dolari zilnic si eram putin dezamagita, ca tot vedeam fetele de la Preziosa castigand mai mult.

  De la 200 de dolari pe zi am ajuns la 400 de dolari, la Preziosa

  job la preziosa
  job la preziosa

  Ma gandeam ca daca ele pot, oi putea si eu ca doar n-o fi imposibil. Asa mi-am tot zis pana ce-a trecut o luna si de la 100 am ajuns la 200 de dolari zilnic. Eram in extaz, crede-ma. Mie nu-mi venea sa cred cati bani se pot castiga la Preziosa din videochat.

  Si tot spuneam: ehh, 200 de dolari pe zi e maximul, nu pot mai mult. Ei, uite ca pot. Sunt intr-a 3 a luna de videochat la Preziosa si aproape in fiecare zi castig cate 400 de dolari, fiindca am ascultat de sfaturile traineritelor de aici. Sfaturi care mi-au priit de minune, uita-te si tu.

  Siiii nu raman mereu la 400. Dupa cum am zis, am zile cand depasesc asta. Fie ajung la 430, la 450, nu conteaza. Important e ca imi depasesc zilnic castigurile, chiar si cu 10 dolari, tot conteaza. 10 dolari sunt 40 de lei, bani pe care altii ii castiga intr-o zi de munca, iar eu la Preziosa ii pot castiga in 5 minute.

  Castig cateva milioane in doar cateva minute sau ore la studio

  job la preziosa
  job la preziosa

  Despre ce vorbim? Asta e diferenta dintre videochatul la Preziosa si joburile prezentate de pe piata muncii. Piata care si-asa e in cadere, ca toti romanii pleaca nemultumiti de aici, cautand salarii mai bune prin strainatate. Eu nu tre’ sa plec nicaieri, eu raman in tara mea cu castiguri mai mari de 2900 de dolari lunar.

  Bani care…in Romania sunt mai mult decat de ajuns pentru a putea spune ca traiesc regeste. Luxul nu-mi mai este necunoscut, este ceva de ce ma bucur in fiecare zi de cand sunt model de videochat la Preziosa, cel mai serios studio din Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img