More
  AcasăHeyluxCat am asteptat sa gasesc un job ca la Heylux, nimeni n-are...

  Cat am asteptat sa gasesc un job ca la Heylux, nimeni n-are idee!

  Am fost dezamagita… foarte dezamagita de majoritatea locurilor in care am fost angajata. Am incercat sa lucrez in multe domenii, chiar si in videochat, insa n-am reusit sa-mi gasesc locul nicaieri. Renuntasem chiar de un an la videochat cand am gasit jobul de la Heylux.

  Si sincer, acest job a fost ca o gura de aer proaspata pentru mine, aveam nevoie de asta. Pentru ca am avut joburi in care prea naspa am fost tratata si simteam nevoia sa ma simt si eu apreciata, chiar daca poate nu meritam tot timpul. La Heylux mi s-a aratat zilnic cat sunt de apreciata.

  Mi-am gasit repede locul la Heylux, si n-am de ce sa mai plec

  Poate sunt persoane care nu-s de acord cu mine, dar atata timp cat eu mi-am gasit locul printre fetele de la Heylux, nimic nu mai conteaza. Deoarece am trecut prin destule lucruri. Minciuni la interviuri, nereguli in contracte, atmosfera de munca foarte urata, mediul si conditiile de munca jalnice, salariu prost… cate si mai cate.

  N-oi fi eu prima care trece prin asa ceva, sunt sigura. Dar stiu ca avand un job ca la Heylux, cu siguranta pot fi ultima care pateste asta. Aici ma refer la orice, incepand de la bani si pana la conditiile de munca.

  Heylux n-a fost primul studio de videochat in care am lucrat, dar te asigur ca e ultimul. Pana sa gasesc jobul de la Heylux, am mai trecut pragul catorva studiouri, de care am ramas profund dezamagita. Pe site promiteau marea cu sarea, bonusuri mari de angajare, castiguri uriase, iar cand ajungeam la studio…

  Eh, dadeam peste altceva. Pana si imaginile cu camerele erau editate. In schimb, la Heylux n-am gasit altceva decat armonie, caldura, camere de logare foarte frumoase si decorate splendid, iar castigurile.. ei bine, de castiguri stie toata lumea, nu e nimic nou ca la Heylux se castiga zilnic intre 500 si 2500 de lei.

  Tot ce mi s-a promis la Heylux Iasi a fost real 100%

  Diferenta este ca daca la Heylux mi s-au promis 13.000 lei cash bonus de angajare, pai i-am primit. La alte studiouri mi s-a promis 200-300 de dolari bonus, nici aia primiti. In vreme ce la Heylux bonusul e de zeci de ori mai mare si l-am primit dupa 30 de zile lucrate aici, alaturi cu cate un bonus primit si-n fiecare duminica, ajungand si pana la 9000 de lei.

  La alte studiouri totul era bine frumos pe net, iar cand ajungeam live nu mai era asa, pe cand la Heylux am gasit fix ce mi s-a promis, poate chiar mult mai mult. Am cautat multa vreme acest loc de munca in Iasi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img