More
  AcasăPreziosaLa Preziosa am ce program de munca vreau eu si castig mai...

  La Preziosa am ce program de munca vreau eu si castig mai mult de 1800 dolari

  Tu nu te-ai saturat sa-ti vezi prietenii ca se distreaza, dar tu nu poti ca ai un program de munca si trebuie respectat? Stiu cum e, ma durea sa vad ca-n fiecare week-end prietenii mei mergeau la mare sau se distrau si eu tot cu munca eram. Dar acum sunt eu in locul prietenilor mei, ca m-am angajat la Preziosa si s-a zis cu strictetea programului de munca!

  La Preziosa pot avea ce program de munca vreau eu, nu mai trebuie sa ma tem ca intarzii la munca sau ca nu-mi pot lua liber ca nu mai primesc salariu. E simplu videochatul la Preziosa: ma angajez, imi aleg ce tura de munca vreau si fiindca programul de munca e flexibil, il pot schimba oricand.

  Am ce zile libere vreau eu de cand lucrez la Preziosa Iasi

  preziosa videochat
  preziosa videochat

  Uite cum e la Preziosa: sa zicem ca eu vreau ca week-endul sa-l am liber. S-a facut! Imi aleg 2 zile libere pe care le vreau eu, apoi restul de 5 sunt zile in care lucrez la Preziosa. In acele 5 zile, lucrez fie dimineata, fie dupa amiaza, fie seara. E cum vreau eu.

  Imi aleg dinainte turele de munca in aceste zile, dar daca intervine ceva, mereu le pot schimba. D-asta e super jobul de la Preziosa, ca niciodata nu trebuie sa ma stresez daca nu am chef de munca, pentru ca pot schimba mereu turele.

  Dau un telefon si aman tura, o schimb pe maine, nu conteaza, solutie este. Asta e misto, ca am foarte multa libertate ca model de videochat la Preziosa, lucrez cand si cum vreau. Si nu e ca si cum e vai, cine stie ce munca la studio, pentru ca tura de munca are doar 8 ore.

  Intr-un mediu atat de relaxant sa castig atatia bani…MISTO!

  preziosa videochat
  preziosa videochat

  Daca vreau eu sa stau mai mult sa castig mai multi bani, e problema mea. Eu pot face asa cum vreau la Preziosa, am camera mea de logare, programul meu de munca si felul meu propriu de a castiga mai mult de 1800 de dolari lunar in acest studio.

  Eu sunt sigura ca jobul de la Preziosa imi aduce noroc. Tu ce zici? N-ai vrea sa ai atata noroc ca mine, nu crezi ca e misto sa am atata libertate si pot sa muncesc cand vreau, mai ales pe atatia bani? Eu zic ca e o sansa de nerefuzat, d-aia se si angajeaza atat de multe fete la Preziosa Iasi, stiu ele ce stiu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img