More
  AcasăHeyluxPreturile mari nu mai sunt problema mea de cand lucrez la Heylux

  Preturile mari nu mai sunt problema mea de cand lucrez la Heylux

  Absolut orice vedeam in magazine mi se parea scump:)). Aveam o mare problema cu preturile. Oricand ma duceam sa cumpar ceva, ma uitam panicata la pret, nu cumva sa fie prea mult. Eu nu voiam sa fie mereu asa, voiam sa fac o schimbare, si-am avut curajul sa ma angajez la Heylux si ma bucur de decizia asta din plin.

  Inainte puteam doar sa sper la ceva scump. Daca vedeam o pereche de Nike-uri de vreo 600-700 de lei, de exemplu, puteam doar sa visez la ei. Imi placeau mult, foarte mult, dar nu mi-as fi permis niciodata daca nu ma angajam la Heylux. Pentru ca 600-700 de lei inseamna vreo 70-80% din salariul meu. Bine, din vechiul salariu…

  Castigurile mele n-au limita de cand am jobul de la Heylux

  Ca de cand lucrez la Heylux, nu mai am salariu, ci am venituri pe care chiar eu mi le creez. Atata cat vreau sa castig, atata am. Asta e cea mai mare bucurie pe care o pot avea de pe urma acestui job in videochat: castigurile n-au limita, pot avea cat imi doresc eu.

  Eram destul de simpla si modesta inainte sa ma angajez la Heylux. Si nu-mi placea ca daca intram intr-un magazin scump, eram privita de sus de vanzatoare. Ele credeau ca nu mi-as fi permis niciodata sa imi cumpar lucrurile scumpe de acolo. Cam asa si era, de fapt.

  Ma bucur sa le dau peste nas, in sfarsit, de cand castig bani ca model de videochat. Acum ma duc si cumpar tot ce-mi doresc eu si ele ma ajuta si-mi stau la dispozitie. Parca dintr-odata nu ma mai privesc de sus :)). Cum sa ma priveasca, daca eu cheltui zeci de milioane in magazinele alea?

  Acum cheltuiesc si peste 1500 lei intr-o singura zi

  De exemplu, ieri ma plimbam prin mall si am vazut doua perechi de adidasi super misto, ambele erau peste 500 de lei. Am intrat in magazin, le-am probat si le-am si cumparat. Dupa aia, vazusem prin New Yorker o bluza misto la 300 de lei si o gecuta de primavara, care mergeau foarte bine cu adidasii.

  Ce crezi? Le-am cumparat si pe alea! In mod normal, nu mi-as fi permis niciodata daca nu ma angajam la Heylux. M-as fi uitat trista in vitrina si la preturi, gandindu-ma ca intr-o buna zi poate voi avea bani de asa ceva. Eu aveam de gand doar sa ies din mall si in cateva minute am cheltuit mai bine de 1500 de lei sa-mi cumpar niste chestii :))) Asta inseamna sa ai un job de model de videochat la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img