More
  AcasăJob-ul meuS-ar putea să mă invidiezi: am câștiguri de 12.000 lei lunar la...

  S-ar putea să mă invidiezi: am câștiguri de 12.000 lei lunar la Lucky Studio

   

   Cea mai mare problemă cu care mă confrunt în momentul de faţă este societatea. De ce? Pentru că prea multă lume judecă fără ca nici măcar să cunoască. DA! Sunt model de videochat la Lucky Studio Iaşi şi sunt mândră pentru asta! De ce trebuie să fiu judecată pentru că am făcut ce am simţit, sau pentru că muncesc? În fond, este un job obişnuit şi nu este tocmai plăcut să fiu judecată doar pentru că obţin bani să-mi trăiesc viaţa.

  Eu am avut curajul să fac anumite lucruri pe care multe femei ar vrea să le facă, însă le e teamă. Mie nu mi-a fost teamă niciodată să afirm cine sunt şi cu ce mă ocup. La urma urmei, este un motiv de mândrie pentru mine să pot spune că fac videochat. Aceasta mândrie este datorată faptului că nu orice fată este capabilă de a obţine bani doar din cuvinte. Calitatea de a socializa şi de a cuceri prin cuvintele pe care le spui este de departe o mare comoară. O comoară pe care nu toate femeile o găsesc, din diferite motive. Fie nu vor să o găsească, fie nu pot.

  Dar, dacă te afli în cazul meu şi eşti norocoasa care a reuşit să găsească “averea din comoară”, atunci cu siguranţă eşti fericită ca şi mine. În final, mândria cea mai mare este că pot lucra din cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Nu vreau să-mi închipui cum aş fi fost dacă nu aş fi nimerit într-un studio de videochat care să-mi placă. Însă nu mă grăbesc să judec pe nimeni şi nici să critic celelalte studiouri, pentru că, după cum am spus şi mai sus, nu este bine să judeci fără să ştii. Sunt sigură că fiecare job are beneficiile sale, însă eu prefer să mă bucur de cele de la Lucky Studio.

  Să lăsăm prejudecata şi să privim în esenţa lucrurilor

            Ce înseamnă videochat, de fapt, pentru persoanele care nu sunt de acord cu asta? Ţi-ai pus vreodată întrebarea că toate impresiile tale pot fi simple speculaţii? Nimic nu este real până în momentul în care simţi pe pielea ta sau vezi cu ochii tăi. Chiar mai mult, videochatul la Lucky Studio este un job chiar onorabil. Spun asta pentru că este creat special pentru femeile elegante, cu aspiraţii, care îşi doresc mai mult de la viaţă. Aceste femei sunt întâmpinate de cele mai bune condiţii de muncă şi de lux deplin. Lucky Studio a dorit doar să creeze jobul prin intermediul căruia femeile pot fi fericite, în sfârşit. Dacă ar fi să luăm pas cu pas, voi face o listă cu ce vor femeile, pentru că şi eu sunt una din ele:

  • BANI, foarte mulţi bani, pentru rochii, diferite haine, pantofi, produse cosmetice, accesorii, bijuterii, vacanţe, maşini, şi aşa mai departe.
  • Un job foarte PUŢIN stresant, pentru că nu ne place stresul şi agitaţia. Vrem să fim cât mai relaxate şi cât mai echilibrate pentru a ne putea focusa pe treburile noastre.
  • Un program pe placul nostru, pentru a avea timp şi de saloane, ieşiri, vacanţe şi alte priorităţi. Niciunei femei nu îi place să fie stresată de un program încărcat, care nu permite ore sau zile libere. Nu ne place să fim constrânse, înainte de orice.
  • Siguranţă. Nu există femeia căreia să nu îi placă să se simtă în siguranţă, căreia să nu îi placă să se simtă protejată şi ocrotită în orice moment.
  • Răsplată pentru munca noastră, ca dovadă a preţuirii şi aprecierii. Ştiu din proprie experienţă că o femeie iubeşte să primească atenţie şi să fie preţuită pentru ce face.
  • Libertate şi intimitate. Orice ar fi, nu ne place să ne fie invadat spaţiul. Ne simţim în siguranţă când ştim că avem propriul spaţiu în care nimeni nu are acces.
  • Lux şi confort, rafinament şi eleganţă. Deşi nu avem mereu timpul necesar pentru a fi elegante şi rafinate, ne dorim să fim înconjurate în permanenţă de aceste lucruri.

   

  Norocoasa deţinătoare a unui salariu de 12.000 lei lunar

  Sunt multe lucruri pe care le iubesc femeile, dar cele menţionate mai sus sunt printre cele mai importante. Aşadar, eu practic sunt criticată pentru că am tot ce am menţionat mai sus? Deşi pare greu de crezut, este mai uşor decât îţi închipui. La Lucky Studio nu numai că mă bucur şi de beneficiile enumerate mai sus, dar şi de un mediu ideal de muncă. Astfel că, Lucky Studio oferă:

  • Bani între 300 şi 800 de lei zilnic, cu posibilitatea depăşirii acestor sume. Aşadar, banii nu sunt o problemă pentru mine la studio. Lucky Studio dispune de banii pe care orice femeie şi-i doreşte.
  • Jobul meu de model de videochat la Lucky Studio este foarte simplu. Timp de 8 ore, stau relaxată pe o canapea sau pe patul din camera mea şi mă folosesc de internet. Pentru a avea câştigurile pe care le vreau, internetul mă ajută să socializez cu admiratorii online datorită cărora obţin sume imense de bani. Sau credeai că videochatul este o muncă atât de grea? Este, probabil, cel mai uşor job existent pentru femei. Deoarece nu necesită eforturi şi nici stres, ci doar relaxare şi bună dispoziţie. Lucrul acesta mă încântă zi de zi la studio, pentru că nu mai am griji de niciun fel.
  • Programul este împărţit în mai multe variante. Aşadar, am mai multe posibilităţi din care să aleg. Nimic nu este fix, nici stabilit sau bătut în cuie. Mă pot răzgândi oricând intervine o problemă sau am ceva de rezolvat. Din punctul de vedere al programului, jobul la Lucky Studio este foarte lejer.
  • Zilnic, Lucky Studio îmi asigură siguranţa prin diverse lucruri. Printre acestea, se află şi transportul pe care mi-l asigură. De fiecare dată când merg la studio şi mă întorc acasă am câte o maşină şi o şoferiţă care mă conduce cu maşina. În acest mod ştiu că sunt în siguranţă, dar şi cei de la studio se asigură că sunt bine.
  • Bonusurile de la Lucky Studio încep de la 300 de lei şi ajung la 3.000 de lei pe săptămână. La niciun job la care am fost până acum nu am primit bonus de performanţă. Îmi amintesc şi acum că îmi spunea o prietenă că lucra la o firmă şi primea la câteva luni câte 20 de lei pentru 20 de ore lucrate în plus la muncă. 20 de lei? Serios? Păi eu la Lucky Studio primesc săptămânal câte 1.000 de lei pentru simplul fapt că obţin bani. De fiecare dată când obţin mai mult, primesc mai mult. Ce aş putea să vreau mai mult? În plus, astfel simt că mi se mulţumeşte pentru eforturile depuse şi sunt preţuită ca şi angajată.
  • Nu numai că am propria mea cameră, dar nimeni nu are acces la ea. Chiar dacă eu şi fetele de la studio suntem prietene şi ne respectăm, niciuna nu-mi încalcă intimitatea. Totul până la intimitate şi lucruri de acest gen. Respectul este deplin şi nimeni nu mă deranjează în timp ce muncesc. Am spaţiul meu propriu în care doar eu am acces. Nu îmi invadează nimeni locul. Nu asta vrea o femeie de la un job? Să nu-şi bage nimeni nasul printre lucrurile ei?
  • Toate camerele sunt amenajate pentru nevoile femeilor, cu bun gust, stil, clasă şi mai ales eleganţă. Amenajările fastuoase şi luxul din jur mă fac să mă simt în propriul meu paradis. Sunt chiar norocoasă că mă aflu într-un loc înconjurat de lucruri scumpe şi fine.

   

  Acestea fiind spuse, eu de ce ar trebui să mă simt prost faţă de societate? Pentru că mă bucur de viaţă şi profit de aceste lucruri la Lucky Studio? Înseamnă că oamenii nu mai realizează ce este bun în viaţă. Din moment ce sunt judecată pentru că sunt fericită. Sau … Dacă mă gândesc bine, este judecată sau invidie? Eu totuşi am un salariu de 12.000 de lei la Lucky Studio. Probabil de 12 ori mai mult decât oricine altcineva. Şi nu înţeleg de ce oamenii tind să atace. Am aceste lucruri pentru că EU VREAU să le am. Dar dacă alte femei vor şi ele şi sunt dispuse să muncească, sunt mai mult decât bine venite la studio. Nimeni nu interzice nimănui să lucreze într-un anume loc.

  Ce vrem cu adevărat?

  Adevărul este că eu consider că ne dorim cu toţii să profităm de cele mai bune lucruri. Mai ales femeile, care iubesc să deţină lucruri pentru simplul fapt că le face să se simtă bine. Şi, care este secretul în sine, de fapt? Secretul este că te temi. Te temi că te vor judeca prietenii, familia, societatea. Dar ceea ce nu înţelegi tu este că persoanele care te vor judeca vreodată pentru asta, nu te merită. De ce? Pentru că o persoană care te iubeşte nu te va judeca niciodată pentru că eşti fericită şi pentru că te bucuri de viaţă. Este ilogic să te superi pe o persoană dragă ţie doar pentru că îi merge bine. Mai departe de judecată, cred că există o frică. Frica de a face ceea ce simţim. Ce te opreşte să faci ACUM o schimbare şi să începi să faci ce simţi?

   

  La urma urmei, sunt sigură că ţi-ar plăcea să ai milioane de lei în cont şi ştii că i-ai obţinut prin munca ta. Fii independentă, fii ce vrei tu şi nu lăsa pe nimeni să te influenţeze. Eu sunt acum impunătoare şi puternică, iar pentru asta îi mulţumesc zi de zi lui Lucky Studio. Am ajuns dintr-o situaţie dificilă şi dintr-un orăşel mic să pot spune că am o carieră. Deci nu spun că “s-a îmbunătăţit” situaţia mea financiară, ci spun că am o carieră. Ştii bine ce înseamnă asta. Eu, cel puţin, mă consider bogată. Şi ştiu că pentru asta nu mă mai suportă majoritatea “prietenelor” pe care le aveam înainte. Asta pentru că niciuna din ele nu se aştepta să fiu îndeajuns de bună pentru a cuceri prin inteligenţă şi frumuseţe şi pentru a avea peste 10.000 lei lunar. Tu eşti îndeajuns de bună?

   

        

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img