More
  AcasăDespre videochatMotivul surprinzător pentru care am ales Lucky Studio

  Motivul surprinzător pentru care am ales Lucky Studio

   

         Prima dată când s-a aflat cu ce mă ocup, toată lumea a fost mirată. Toţi mă întrebau de ce am recurs la aşa ceva şi care a fost motivul care m-a determinat să fac asta. Pentru mine, a fost amuzant să văd cum se agită toată lumea în jurul meu. Adevărul este că ei nici măcar nu ştiau de fapt ce beneficii avea jobul meu. Dacă ar fi aflat, cu siguranţă m-ar fi întrebat cum pot să se angajeze şi ei. Însă, eu nu am dat prea mare importanţă acestor lucruri.

  Eu m-am axat pe o carieră de succes, fără să-mi pese de părerea celor din jur. La urma urmei, nu mă întreţine nimeni, nu? Dacă ar fi să trăiesc după impresiile celorlalţi, nu aş mai avea din ce trăi. Este ok să iau în considerare ce spun cei dragi mie, dar în final trebuie să fac mereu ce simt. Nu degeaba sunt femeie.

  Ce m-a determinat să aleg Lucky Studio?

  Cea mai mare realizare a mea poate fi considerată de jobul meu la Lucky Studio. De un an de zile de când lucrez la acest studio de videochat, totul s-a schimbat în bine. Motivul meu pentru care am ales videochatul este simplu: câştigurile din toate punctele de vedere. Din orice unghi ai privi, la videochatul Lucky Studio nu ai cum să ieşi în pierdere. Fie că ai un câştig material sau spiritual, nu îţi lipseşte nimic din ceea ce-ţi doreşti.

  Vorbind despre câştiguri, Lucky Studio este singurul studio din ţară care dispune de un sistem de plată la zi. Având posibilitatea unor câştiguri între 300 şi 800 de lei zilnic, acest job este mai mult decât atrăgător pentru femei. Acest lucru se observă şi din numărul mare de angajate la Lucky Studio. Cred că peste 120 de modele sunt angajate numai la studio. Nici nu vreau să mă gândesc ce număr de angajate are Lucky Studio din toată ţara, care lucrează de acasă. Probabil sunt la fel de multe.

  Motivul care m-a atras versus motivul care m-a făcut să rămân

            Dacă ar fi să vorbesc acum despre motivul exact care mă face să iubesc videochatul Lucky Studio, aş putea ajunge la două lucruri diferite. Având în vedere că eu am venit la studio dintr-un motiv, dar am rămas din altul.

  Motivul principal care m-a atras au fost banii şi câştigurile. Ştiam că pot să câştig peste 400 de lei zilnic şi să primesc bonusuri săptămânale de până la 3.000 de lei. Totodată, ştiam că mă voi afla în siguranţă prin contractele legale de care dispune. Aşadar, câştigurile materiale m-au atras de la început.

  Motivul final, însă, pentru care sunt şi în ziua de astăzi la studio este faptul că aici îmi este familia. Am ajuns într-un mediu atât de primitor şi de călduros, încât vin cu drag zilnic la Lucky Studio. De la managere şi până la angajate, m-am împrietenit cu toată lumea.  Ne susţinem şi ne ajutăm reciproc, ca să nu mai spun că există respect absolut între noi.

  Faptul că am parte de asemenea condiţii de muncă şi de persoane atât de minunate înseamnă o adevărată comoară. Nu toată lumea are norocul să dea peste atâta libertate, înţelegere şi ajutor şi să aibă peste 6.700 lei lunar, cum am eu. Lucky Studio este motivul pentru care sunt fericită.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img