More
  AcasăLucky StudioCrezi ca ma doare ca lucrez la Lucky Studio si oamenii nu-s...

  Crezi ca ma doare ca lucrez la Lucky Studio si oamenii nu-s de acord cu videochatul?

  Desigur, o sa clarific un lucru de la inceput. Doar pentru ca scriu acest articol, nu inseamna ca stie cineva cine sunt eu. Ca atare, pot vorbi despre faptul ca-s model de videochat la Lucky Studio cat vreau, nimeni nu va sti vreodata cine sunt. Si nici cat voi lucra aici nu se va sti, pentru ca este un studio profi.

  Acum ca am lamurit asta, vreau sa spun ideea de baza a acestui mic articol despre mine. Crezi ca mie imi pasa ca-n momentul de fata sunt oameni care nu-s de acord cu videochatul, iar eu sunt model la Lucky Studio Iasi? In primul rand, nimeni nu stie cu ce ma ocup eu sau unde sunt eu.

  Eu castig intr-o zi si cate 1100 lei din videochat

  Dar, daca ar sti, crezi ca m-ar durea?:))) Scuza-ma, eu-s aia care castiga intr-o zi si 1100 de lei din videochat la Lucky Studio, in timp ce suma asta poate insemna pentru cei care comenteaza un intreg salariu. In timp ce eu castig intr-o zi un salariu pe o luna intreaga al altor oameni, crezi ca imi mai pasa de ce se spune?

  Hai, fii serioasa, stii bine ca nici tie nu ti-ar pasa! :))) Adica ce Dumnezeu, culmea ar fi acum sa ma apuc sa plang printr-o vacanta exotica pe o insula din Europa, ca vai, Doamne, sunt romani carora nu le place videochatul =))

  Ei, si ce. Eu sunt in vacanta, ei stau si muncesc. Deci cine iese castigat din povestea asta? Eu, ca am tot ce vreau, sau ei ca stau acasa, muncesc pe rupte si comenteaza? Ia lucrurile din acest punct de vedere, nu din altul. Ca oricum oamenii vor comenta indiferent de ce vei face, poti fi si maicuta, pentru Dumnezeu!

  Lucky Studio m-a ajutat sa am tot ce vreau, asa ca nu-mi pasa de altceva

  Ce naiba, stii bine ca am dreptate. Pana la urma, se gasesc comentatori peste tot, dar nu aia iti dau de mancare. In momentul in care imi vor plati cei care comenteaza toate facturile, atunci imi va pasa. Dar, din moment ce-mi platesc singura facturile si ma bucur de un venit intre 8000 si 13000 de lei lunar la Lucky Studio, crezi ca mai stau sa pun la suflet?

  Fato, nimeni nu pune la suflet, crede-ma. Mai bine te bucuri de viata, decat sa stai sa apleci urechea la toti bufonii 😉 stiu ce zic, videochatul la Lucky Studio este un job total inofensiv si benefic asa cum nu vor mai exista altele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img